Корисний лайфхак: Блогер показав, як розрізати хліб так, щоб він не засихав протягом декількох днів (відео)

Блогер показав, як нарізати хліб так, щоб решта зберігала свіжість набагато довше, ніж зазвичай. Секрет простий і, що найголовніше, його можна застосовувати практично до всіх продуктів, а особливо до випічки, передають Патріоти України.

Канадці Мітчелл Моффіт і Грегорі Браун розповідають про різні аспекти науки в найбільш буденних і звичних ситуаціях на своєму тікток-каналі AsapScience. Нещодавно вони опублікували відео, яке врятує сотні продуктів. Виявилося, велика частина людства різала хліб, кекси, та й ту ж саму ковбасу абсолютно неправильно.

На відео Мітчелл Моффіт показав, як він розрізає банановий хліб, який зовсім недавно витягнув з духовки. Блогер розповідає, що користується таким лайфхаком вже давно, і цей простий трюк додає кілька бонусних днів до життя продуктів.

Для того щоб врятувати краї від висихання, слід розрізати будь-який продукт (який можна розділити на дві частини без шкоди його смаку) посередині. Дві половини продукту, які залишилися, після того як ви відріжете потрібну кількість шматків, можна буде після всього здвинути, і в такому «об'єднаному» вигляді відправити в холодильник або хлібницю.

А ви це знали? Скільки років можна зберігати консервацію

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:28

Напевно, у кожної української господині стоїть кількадесят баночок домашніх заготовок у погребі. Адже консервація - це чудовий спосіб зберегти смак та користь продуктів упродовж кількох років, передають Патріоти України. Втім, варто бути обачними і сл...

Просто оберіть картинку! Яким словом вас можна описати - тест на визначення особистості

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:12

У світі немає двох ідентичних особистостей, кожна людина неповторна і унікальна. Однак часто деякі риси характеру йдуть в парі. Тому уподобання людини можуть розповісти про її характер, передають Патріоти України. Цей простий тест визначить, яким слово...