Приготування буряків в умовах тотальної економії електроенергії може стати справжньою проблемою, особливо якщо у вас не газова плита, передають Патріоти України.
Досвідчені господині поділилися лайфхаками, як швидко приготувати буряки, використовуючи мікрохвильову піч, духовку чи плиту.Найкраще для приготування вибирати коренеплоди однакового невеликого розміру. На них не повинно бути вм'ятин або тріщин.
Готування може зайняти від 8 до 20 хвилин – все залежить від потужності мікрохвильової печі, а також від розміру коренеплоду. Для печі потужністю 1000 Вт і вище знадобиться лише 8-10 хвилин, щоб приготувати буряки невеликого розміру. При меншій потужності на це може піти до 20 хвилин.
Це чудовий спосіб, якщо потрібно приготувати багато буряків. Для цього кожен коренеплід треба загорнути у фольгу, духовку розігріти до 190 градусів і випікати приблизно 20 хвилин - час залежить від розміру овочів.
Зазвичай на те, щоб відварити буряки потрібно близько двох годин, але досвідчені шеф-кухарі розповіли, як скоротити цей час до 45 хвилин. Плоди кидаємо в окріп, варимо 30-35 хвилин, знімаємо з вогню і опускаємо під струмінь холодної води хвилин на 15. Завдяки різкому перепаду температури овоч приготується швидше
Сніданок – це важлива частина дня, яка допомагає відновити рівень енергії після ночі та забезпечує організм необхідними поживними речовинами. Для здорового старту обирайте продукти, багаті вітамінами, мінералами та антиоксидантами, які підтримують фізи...
Родзинки — це не лише смачна закуска, а й корисне джерело антиоксидантів, яке може покращити здоров'я травлення та серця. Їх зручно вживати у вигляді перекусу та легко додати до раціону, навіть у порівнянні зі свіжими фруктами, передають Патріоти Украї...