Приготування буряків в умовах тотальної економії електроенергії може стати справжньою проблемою, особливо якщо у вас не газова плита, передають Патріоти України.
Досвідчені господині поділилися лайфхаками, як швидко приготувати буряки, використовуючи мікрохвильову піч, духовку чи плиту.Найкраще для приготування вибирати коренеплоди однакового невеликого розміру. На них не повинно бути вм'ятин або тріщин.
Готування може зайняти від 8 до 20 хвилин – все залежить від потужності мікрохвильової печі, а також від розміру коренеплоду. Для печі потужністю 1000 Вт і вище знадобиться лише 8-10 хвилин, щоб приготувати буряки невеликого розміру. При меншій потужності на це може піти до 20 хвилин.
Це чудовий спосіб, якщо потрібно приготувати багато буряків. Для цього кожен коренеплід треба загорнути у фольгу, духовку розігріти до 190 градусів і випікати приблизно 20 хвилин - час залежить від розміру овочів.
Зазвичай на те, щоб відварити буряки потрібно близько двох годин, але досвідчені шеф-кухарі розповіли, як скоротити цей час до 45 хвилин. Плоди кидаємо в окріп, варимо 30-35 хвилин, знімаємо з вогню і опускаємо під струмінь холодної води хвилин на 15. Завдяки різкому перепаду температури овоч приготується швидше
Сучасна медицина шукає інноваційні підходи для полегшення головного болю і, як не дивно, серед таких методів з’являються справді несподівані рішення, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Лікар-невролог Роман Квасніцький поділився власним дос...
Пити воду з куркумою вранці може мати кілька корисних ефектів на здоров'я, завдяки властивостям цієї спеції. Ось кілька потенційних переваг, передають Патріоти України. Щоб отримати максимальний ефект від води з куркумою, іноді додають до неї чорний пе...