Корисний лайфхак: Чим відмити мікрохвильову піч так, щоб вона довго була чистою

Мало хто знає про це, але мікрохвильова піч здатна відмити сама себе. Замість того щоб довго і ретельно відтирати крапельки жиру і шматочки їжі, що присохли до її стінок, спробуйте ефективний спосіб, передають Патріоти України.

Подробиці

Вам знадобиться широка миска, яку можна використовувати у мікрохвильовій печі. Наповніть її чистою теплою водою, до якої варто додати трохи лимонного соку, і поставте в мікрохвильову піч.

Увімкніть потужність на максимум і дайте агрегату працювати протягом 5 хвилин. За цей час вода почне випаровуватися. Крапельки пари осідатимуть на стелі, дні та стінках мікрохвильової печі та розм’якшатимуть жир та інші забруднення.

Після того, як закінчиться «розігрів», зачекайте ще 10-15 хвилин, а потім можете діставати ємність з водою. Залишиться тільки протерти середину техніки серветкою з мікрофібри, і можна насолоджуватися вражаючим результатом.

Психологічний тест: Наскільки міцні ваші стосунки

четвер, 28 березень 2024, 16:14

Кожна людина мріє про щасливі і міцні стосунки. Але часто буває, що партнери не можуть подолати перешкоди і труднощі або просто не підходять один одному, передають Патріоти України. Дізнатися, які перспективи у ваших відносин, допоможе психологічний те...

Ви будете здивовані! Навіщо кухарі додають у м’ясний фарш звичайний лід

четвер, 28 березень 2024, 15:13

Головне, чого намагаються досягти кухаря при смаженні котлет, є соковитість, а допомогти в цьому може звичайний лід. Сам собою фарш зіпсувати складно, передають Патріоти України. Достатньо пропустити через м’ясорубку свиняче та яловиче м’ясо. Але, на ж...