Корисний лайфхак: Як помити вікна з вулиці - мучитися більше не доведеться

Чистота вікон також необхідна як і порядок в будинку. Однак вимити їх складніше ніж, наприклад, підлогу. І все ж цю дію можна добре спростити, якщо знати кілька важливих правил, передають Патріоти України.

Коли починати мити вікна навесні - аналізуємо погоду

Миття вікон навесні - своєрідний ритуал багатьох господинь. Для того, щоб не довелося витрачати сили на цей ритуал двічі, потрібно добре оцінити погоду і вибрати відповідний час.

Найсприятливішим періодом для наведення чистоти є середина і кінець квітня: це час, коли на дахах практично не залишається снігу, який може танути, капати і знову вимазувати ваші вікна.

Також можна дочекатися першого осіннього дощу - він змиє бруд, що накопичився за час після останньої чистки.

Як легко і швидко помити вікна - спосіб, який полегшує процес

Існує дуже велика кількість різних способів зробити вікна знову чистими і прозорими, проте один з них - найпростіший, швидкий і зручний.

Цей спосіб позбавить вас від неприємної асоціації, пов'язаної з миттям вікон. Для нього знадобиться засіб для миття скла і дві мікрофібрових серветки. Одну з них необхідно змочити у воді, щоб зняти верхній шар бруду, другою витерти вікна насухо разом з цим засобом. Цього достатньо для того, щоб вікна стали чистими.

Як помити вікна з вулиці - для тих, хто боїться це робити

Помити вікна зовні досить не просто, особливо, якщо у вас є решітки або ви живете на високому поверсі. Однак сучасний світ розвивається і пропонує нові гаджети для прибирання будинку. Один з таких - магнітні губки для вікон. Також можна скористатися спеціальною губкою на довгій ручці.

Важливо знати, що починати мити вікна необхідно зсередини, тоді зовнішні забруднення буде видно краще.

Чим не можна мити вікна - засоби, які їх руйнують

Для того, щоб не зіпсувати вікна, важливо не використовувати деякі засоби. Такі як: сода, спирт, розчинники, засоби з абразивами. Також не рекомендуються засоби з бензином і кислотою.

Перевірте себе! Психологічний тест за картинкою розкриє ваш темний бік

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:09

Кожна людина бажає любити й бути коханою, досягати успіху і наповнювати життя приємними емоціями. Однак наші стосунки з іншими людьми можуть змінюватися під владою темної підсвідомості. Цей психологічний тест за картинкою вкаже на проблемну зону і допо...

Психологічний тест! Морозиво підкаже, яких стосунків ви потребуєте

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:09

Часто стосунки закінчуються тому, що партнери не розуміють, чи готові вони до серйозного кроку, чи ще не "нагулялися". За допомогою цього тесту перевірте, які стосунки ви шукаєте наразі, передають Патріоти України. Подивіться на картинку і оберіть моро...