Відомо, що заморожене вершкове масло досить довго розтає, передають Патріоти України.
Якщо ж ви поспішаєте, бажаючи приступити до приготування випічки або бутербродів, то у вас немає зайвої години на очікування.
Тому можна використати хитрі способи, які допоможуть швидше розморозити масло та почати готування задуманої вами страви.
Є кілька лайфхаків, які стануть у пригоді на кухні.
Подрібнення
Логічно, що цілий шмат масла буде розморожуватися довго. Якщо ви розрубаєте його ножем на невеликі кубики, то час очікування помітно скоротиться.
Достатньо буде почекати максимум 5 хвилин.
Терка
Якщо ви дістали масло, яке зберігалось в морозильній камері, то можна “озброїтися” теркою. Найкраще вибирати бік із великими зубчиами для подрібнення.
Отримана стружка буде готова до приготування страв буквально за дві хвилини.
Гаряча тарілка
Один із найпростіших способів, яким ми звикли користуватися. Для початку потрібно взяти блюдце і половину хвилини потримати його у гарячій воді.
Потім паперовим рушником витираємо краплі води і поміщаємо на блюдце масло.
Через 3-4 хвилини воно готове до готування.
М’язи ростуть не лише завдяки вправам, а й завдяки правильному харчуванню. Те, що ми кладемо на тарілку, може або допомогти досягти результатів, або звести нанівець усі зусилля в тренажерному залі, передають Патріоти України. Деякі продукти запускають ...
Стосунки рідко бувають схожими на роман із кіно, передають Патріоти України. Спочатку — емоції, пристрасть і «метелики в животі», але з часом реальність оголює глибші речі. Іноді ми намагаємось переконати себе, що все добре, хоча насправді ознаки розри...