
Основна складність приготування страв з гороху полягає в тому що, він далеко не завжди здатний швидко розварюватись до м’якого стану.
Тому доводиться замочувати бобову культуру на тривалий термін, що також не дуже зручно. Деякі господині використовують соду для прискорення процесу варіння, але з нею потрібно бути обережними: вона може давати неприємний присмак, якщо додати надто багато.
Температура води
Не всі господині знають про те, що відправлення гороху в гарячу (навіть киплячу воду) дозволить йому розваритися набагато швидше. Потрібно тільки не забути зняти піну, яка виділиться у процесі варіння.
Олія або масло
Ця хитрість часто використовується для прискорення процесу приготування різних продуктів. Секрет простий. У процесі варіння потрібно просто ввести в каструлю ложку олії.
Якщо ж ви хочете, щоб їжа ще й стала смачнішою, то в такому разі варто замінити інгредієнт на шмат вершкового масла.
Деякі види рослин можна обрізати навіть у листопаді, а санітарна обрізка просто необхідна. Водночас багато чагарників цього не люблять. Обрізка може призвести до затримки цвітіння та росту, а іноді навіть до загибелі всього чагарнику, пише Deccoria, пе...
Вірусне відео з TikTok викликало хвилю обговорень у соцмережах - понад сім мільйонів переглядів і тисячі коментарів. Причина проста: автор запропонував глядачам пройти короткий тест на основі оптичної ілюзії, який нібито показує, як працює наш мозок і ...