
Основна складність приготування страв з гороху полягає в тому що, він далеко не завжди здатний швидко розварюватись до м’якого стану.
Тому доводиться замочувати бобову культуру на тривалий термін, що також не дуже зручно. Деякі господині використовують соду для прискорення процесу варіння, але з нею потрібно бути обережними: вона може давати неприємний присмак, якщо додати надто багато.
Температура води
Не всі господині знають про те, що відправлення гороху в гарячу (навіть киплячу воду) дозволить йому розваритися набагато швидше. Потрібно тільки не забути зняти піну, яка виділиться у процесі варіння.
Олія або масло
Ця хитрість часто використовується для прискорення процесу приготування різних продуктів. Секрет простий. У процесі варіння потрібно просто ввести в каструлю ложку олії.
Якщо ж ви хочете, щоб їжа ще й стала смачнішою, то в такому разі варто замінити інгредієнт на шмат вершкового масла.
Православне свято 1 листопада за новим церковним календарем (14 листопада за старим) - день пам'яті святих Косми і Даміана Асійських, які знали медицину, володіли даром чудотворення і могли вилікувати від найважчої хвороби. За старим стилем - день пам'...
Рутина - це з одного боку стабільність і спокій, а з іншого - небезпека потрапити в пастку одноманітності. Вона дає відчуття контролю над життям, але коли її забагато, ми починаємо жити “на автопілоті”. Саме тоді з’являється відчуття втоми, апатії та в...