Корисний лайфхак: Як швидко розм'якшити вершкове масло, котре щойно дістали з холодильника


Дуже багато рецептів мають використання розм'якшеного вершкового масла кімнатної температури. Але дуже часто буває, що господині забувають дістати продукт із холодильника і доводиться викручуватися, передають Патріоти України.

Досвідчені шеф-кухарі розкрили кілька лайфхаків, якщо потрібно швидко розм'якшити вершкове масло.Як швидко розм'якшити вершкове масло, якщо забули дістати його з холодильника перед приготуванням?

Не для кожного рецепту можна топити вершкове масло, воно має бути саме м'яким. А тому варіант водяної бані чи розігріву у мікрохвильовій печі не підходить.

У випадку, якщо перед приготуванням у вас є вільні 20 хвилин, то вершкове масло потрібно дістати з холодильника, відміряти потрібну кількість продукту і розрізати його на маленькі шматочки - у такому вигляді воно стане м'якшим набагато швидше, ніж цілісним шматком.

Але якщо стільки часу немає, можна скористатися іншим шляхом. Вершкове масло потрібно розрізати на невеликі кубики, приблизно по 2-3 см. У щільну склянку налити окропу, почекати пару хвилин, вилити воду і гарячою склянкою накрити масло.

Вершкове масло розрізати на невеликі шматочки, покласти між двох шматків пергаментного паперу, роздавити качалкою і трохи розкотити. І через п'ять хвилин олія стане м'якою і податливою. Якщо натерти масло на тертці, воно дуже швидко стане м'яким, від контакту з руками і через розмір

Всього дві ночі недосипання змушують нас відчувати себе старшими на роки! Що показали дослідження

середа, 24 квітень 2024, 18:54

Завдяки дослідженням вчені виявили, що всього лише дві ночі недосипання змушують людину почуватися на понад чотири роки старшою, ніж вона є насправді, передають Патріоти України. Відповідно до результатів дослідження, що були опубліковані в журналі Pr...

Перевірте себе! Тест у картинці визначить, як ви реагуєте на виклики долі

середа, 24 квітень 2024, 18:12

Справжня сутність людини розкривається у складних та стресових ситуацій. Іноді ми й самі дивуємося, своїм вчинкам у складні життєві моменти, хтось може проявляти неймовірну сміливість, а хтось може несподівано зрадити, передають Патріоти України. Проп...