Корисний лайфхак: Як швидко відбілити шви між плитками в ванній

Від великої кількості вологи у ванній кімнаті шви між плитками робляться сірими й непривабливими. І не будеш же серед зими робити ремонт! Але є спосіб кількох хвилин, який допоможе їх відбілити, передають Патріоти України.

Подробиці

Для цього приготуйте спеціальний розчин: на 1,5 л води візьміть половину склянки соди, 70 мл лимонного соку і чверть склянки оцту.

Все ретельно перемішайте, а потім щіткою промийте цим розчином усі шви. Тільки краще працювати в гумових рукавичках: не буде роз’їдати руки. Після такої нескладної процедури ваша ванна сяятиме чистотою, ніби ви недавно зробили в ній ремонт!

Цей тест розкриє правду! Хто ви - лідер думок чи турботлива особистість

субота, 27 квітень 2024, 6:13

Ця нова оптична ілюзія розкаже усе про вашу особистість. Загадкову ілюзію виклав фотограф Чарльз Меріот. Особливість її полягає в тому, що кожен бачить щось інше, передають Патріоти України. Те, на що ви звернете увагу найшвидше, коли подивитесь на зо...

Наскільки добре Ви знаєте ПДР? Автошкола запропонувала завдання, правильне рішення знайшла лише третина водіїв

субота, 27 квітень 2024, 5:40

Задача на тему початок руху та зміна його напрямку. За якою траєкторією дозволяється розвернутися водієві зеленого автомобіля в зображеній на малюнку ситуації? . Завдання запропонував канал "Школа авто". Перед зеленим автомобілем два перехрещення прої...