Макарони - простий і популярний гарнір, який добре поєднується з багатьма продуктами. Здавалося б, немає нічого простішого варіння макаронів. Але часто під час приготування вони злипаються або розварюються, передають Патріоти України
Щоб макарони не злиплися під час варіння в каструлі, важливо вибрати каструлю з широким дном і високими стінками. Для варіння можна використовувати більше води, ніж зазначено в інструкції - приблизно 1 літр на 100 грамів макаронів. Вам також знадобиться щіпка солі і шматочок вершкового масла.
Покрокова інструкція варіння макаронів:
Подавати макарони потрібно відразу гарячими. Після розігрівання вони стануть несмачними, тому краще готувати вироби на одну порцію.
Дуже зручно готувати макарони в мікрохвильовці - вам знадобиться мінімум посуду і зусиль. Техніка все зробить за вас. Для приготування в мультиварці води повинно бути у два рази більше, ніж макаронів.
Для приготування солодких молочних макаронів на молоці вам знадобляться такі інгредієнти:
У підсолений окріп покладіть макарони, перемішайте кілька разів і варіть 3 хвилини на середньому вогні. Паралельно доведіть молоко до кипіння. Макарони відкиньте на друшляк, промийте під гарячою водою. У кипляче молоко покладіть макарони цукор і дрібку солі, поставте на сильний вогонь. Доведіть суміш до кипіння і знизьте температуру до середньої. Варіть 5-6 хвилин. Після закипання зніміть макарони з плити, додайте шматочок вершкового масла.
Спагеті потрібно варити приблизно 8-12 хвилин. Точний час приготування вказано на упаковці. Візьміть велику каструлю і налийте 1 л води на 100 г спагетті. Воду доведіть до кипіння, посоліть. Поставте в воду спагетті віялом. Не сушіть їх: спагетті швидко розваряться і опустяться в воду.
Варіть спагетті до готовності, періодично помішуючи. Накривати каструлю кришкою не потрібно. Щоб макарони не злиплися, у воду можна додати половину чайної ложки олії.
Літо, пікніки та ароматне барбекю - те, що приносить задоволення людям, може серйозно нашкодити собакам. Одним із найбільш ризикованих продуктів, який часто потрапляє до миски чотирилапих, є звичайна ковбаса, передають Патріоти України. За словами експ...
Мільйони людей починають день з кави ще до сніданку. Але чи така звичка дійсно корисна для шлунково-кишкового тракту? Експерти розповідають, коли кава на голодний шлунок . це стимул, а коли - шкода, передають Патріоти України. Кава стимулює вироблення ...