Звичайно, ніхто не має сумнівів в солодкості мандаринки, якщо спробувати її на смак. Але ж проблема полягає в тому, що не всі дають куштувати. Розглядати мандарини можна довго, але от зрозуміти, які ж вони на смак, — може бути складно, передають Патріоти України.
Найперше потрібно звернути увагу на колір шкірки. Переважно солодкі попадаються серед тих, які мають яскравий помаранчевий колір. Бліді мандарини можуть виявитись кислими.
Якщо буде можливість, зверніть увагу на товщину шкірки. Іноді продавці розкривають один плід та кладуть на ящик, щоб покупці бачили середину цитруса. Якщо шкірка тонка, смак має бути солодкий, а товста може бути в кислих плодів.
Обирайте важчі мандарини. Вони будуть точно солодшими та соковитішими. Якщо раніше ви не знали про такі зовнішні ознаки, спробуйте перевірити рекомендації на практиці. Нехай вам попадаються лише солодкі та смачні мандарини.
Багато власників собак хоча б раз замислювалися: чи розуміє їхній улюбленець, що бачить у дзеркалі саме себе? А може, сприймає відображення як іншого собаку - суперника чи потенційного друга? Ветеринарка та письменниця Дорота Сумінська пояснює: усе зал...
Високий кров’яний тиск - одна з найпідступніших хвороб сучасності. Вона не має явних симптомів, але саме гіпертонія є головною причиною інсультів, серцевих нападів і ниркової недостатності, передають Патріоти України. . Професор кардіології Імперськог...