Звичайно, ніхто не має сумнівів в солодкості мандаринки, якщо спробувати її на смак. Але ж проблема полягає в тому, що не всі дають куштувати. Розглядати мандарини можна довго, але от зрозуміти, які ж вони на смак, — може бути складно, передають Патріоти України.
Найперше потрібно звернути увагу на колір шкірки. Переважно солодкі попадаються серед тих, які мають яскравий помаранчевий колір. Бліді мандарини можуть виявитись кислими.
Якщо буде можливість, зверніть увагу на товщину шкірки. Іноді продавці розкривають один плід та кладуть на ящик, щоб покупці бачили середину цитруса. Якщо шкірка тонка, смак має бути солодкий, а товста може бути в кислих плодів.
Обирайте важчі мандарини. Вони будуть точно солодшими та соковитішими. Якщо раніше ви не знали про такі зовнішні ознаки, спробуйте перевірити рекомендації на практиці. Нехай вам попадаються лише солодкі та смачні мандарини.
Існує загальновідомий міф про те, що якщо собака виляє хвостом – це прояв радості та щастя. Однак кінологиня школи для собак Хаула в Північно-Східній Англії каже, що це далеко не завжди так, передають Патріоти України. Експертка поділилася ознаками, як...
Парацетамол та ібупрофен — це два найпопулярніші жарознижувальні та знеболювальні препарати. Однак вони мають свої відмінності. Читайте в матеріалі ТСН.ua, від якого болю вони допомагають і як їх правильно приймати. Про основні відмінності парацетамолу...