Корисний лайфхак: Як зберегти заряд батареї смартфона на морозі

Зберегти заряд батареї смартфона в мороз допоможуть чохол і зберігання в кишені куртки, передають Патріоти України.

Сучасні смартфони під управлінням операційних систем Android і IOS найчастіше не витримують температур нижче 35 градусів. При цьому постійне знаходження смартфона на холоді здатне порушити процес переходу катода до анода-негативного заряду до позитивного.

Швидше за все на морозі розряджаються смартфони в алюмінієвому корпусі, тому фахівці рекомендують купувати пристрої в скляному або пластиковому корпусі. Останні можуть витримувати температуру до мінус 35 градусів.

Серед іншого експерту радять повністю заряджати телефон перед виходом на вулицю взимку. На вулиці його потрібно зберігати у внутрішній кишені куртки, в теплі. Для збереження заряду також рекомендується використовувати чохол.

Забороняється тримати гаджет на морозі більше десяти хвилин. Крім того, не рекомендується заряджати смартфон на холоді від зовнішнього акумулятора.

Точність здивує! Цей психологічний тест за картинкою розкриє ваші бажання

четвер, 25 квітень 2024, 14:13

Психологічні тести за картинкою ніколи не втратять своєї актуальності. Вони не тільки допомагають розібратися в хитросплетіннях людської душі, а й можуть відчинити двері, за якими приховані таємні бажання, передають Патріоти України. Деталі. Зображена ...

А ви це знали? Як назвати подружку гарним українським словом

четвер, 25 квітень 2024, 11:22

Це слово походить з латинської мови, зокрема, від лексеми "колегіум", що означає "товариство, спільна служба, співробітництво", передають Патріоти України. Українська мова має надзвичайно багато цікавих слів, просто про них мало хто знає. Щоб збагатити...