У магазині часто бачимо в ящиках зелені банани. Вони щось зовсім ніякі, тож бажання їх купувати не виникає. Насправді, можете не переживати за той зелений колір. Якщо створити відповідні умови, то дозрівання можна буде прискорити. Цей варіант кращий, ніж брати перестиглі банани, передають Патріоти України.
Ви будете здивовані, бо стиглі банани можна отримати за 30 хвилин. Після цього вони придатні для використання. Звичайно, зелені плоди можуть і самі дійти до кондиції за 3-4 дні. Проте чекати стільки часу не завжди доречно.
Отже, прискорення дозрівання роблять за допомогою духової шафи. Покладіть туди банани на 15-20 хвилин при температурі 250 градусів. Для малих плодів вистачить 7-10 хвилин.
Якщо вам терміново потрібно щось приготувати, де потрібен банан, цей спосіб врятує ваш кулінарний шедевр. Природний варіант дозрівання має більше переваг, але і прискорений також має право на існування.
Хочете відволіктися від рутини і дізнатися щось цікаве про себе? Пропонуємо короткий психологічний тест. Ваше перше враження від дивної картинки може розкрити ваші життєві обмеження та особливості характеру, передають Патріоти України. Ви бачите обличч...
Масштабне дослідження американських вчених спростовує поширений міф про те, що інсульти та інфаркти трапляються «раптово». Результати аналізу медичних даних понад 9,3 мільйона дорослих показали, що більше 99% пацієнтів мали попереджувальні ознаки за ро...