У магазині часто бачимо в ящиках зелені банани. Вони щось зовсім ніякі, тож бажання їх купувати не виникає. Насправді, можете не переживати за той зелений колір. Якщо створити відповідні умови, то дозрівання можна буде прискорити. Цей варіант кращий, ніж брати перестиглі банани, передають Патріоти України.
Ви будете здивовані, бо стиглі банани можна отримати за 30 хвилин. Після цього вони придатні для використання. Звичайно, зелені плоди можуть і самі дійти до кондиції за 3-4 дні. Проте чекати стільки часу не завжди доречно.
Отже, прискорення дозрівання роблять за допомогою духової шафи. Покладіть туди банани на 15-20 хвилин при температурі 250 градусів. Для малих плодів вистачить 7-10 хвилин.
Якщо вам терміново потрібно щось приготувати, де потрібен банан, цей спосіб врятує ваш кулінарний шедевр. Природний варіант дозрівання має більше переваг, але і прискорений також має право на існування.
Все більше людей тягнуться до яблучного оцту в надії покращити своє здоров’я. Але чи справді регулярне вживання цього кислого напою приносить користь? Відповідь дали автори видання Zywienie.medonet, передають Патріоти України. Яблучний оцет допомагає р...
Вимити рушники, позбувшись від шкідливих бактерій, не завдаючи шкоди тканині, – задача доволі складна. Для цього важливо врахувати низку аспектів, зокрема правильно обрати температуру та режим прання. Завдяки цьому можна досягти бездоганної чистоти та ...