У магазині часто бачимо в ящиках зелені банани. Вони щось зовсім ніякі, тож бажання їх купувати не виникає. Насправді, можете не переживати за той зелений колір. Якщо створити відповідні умови, то дозрівання можна буде прискорити. Цей варіант кращий, ніж брати перестиглі банани, передають Патріоти України.
Ви будете здивовані, бо стиглі банани можна отримати за 30 хвилин. Після цього вони придатні для використання. Звичайно, зелені плоди можуть і самі дійти до кондиції за 3-4 дні. Проте чекати стільки часу не завжди доречно.
Отже, прискорення дозрівання роблять за допомогою духової шафи. Покладіть туди банани на 15-20 хвилин при температурі 250 градусів. Для малих плодів вистачить 7-10 хвилин.
Якщо вам терміново потрібно щось приготувати, де потрібен банан, цей спосіб врятує ваш кулінарний шедевр. Природний варіант дозрівання має більше переваг, але і прискорений також має право на існування.
21 квітня за новим стилем (4 травня за старим) вшановують пам'ять священномученика Януарія, мучеників Прокла, Феодора і Фавста, а також патріарха Максиміана Константинопольського. За старим юліанським календарем сьогодні вшановують апостола від сімдеся...
Крашанки або писанки є одним з головних атрибутів Великодня. Зазвичай, це зварені яйця, які розмальовані різними візерунками. Такі яйця за кімнатної температури рекомендують зберігати недовго., передають Патріоти України з посиланням на ТСН. У холодиль...