У магазині часто бачимо в ящиках зелені банани. Вони щось зовсім ніякі, тож бажання їх купувати не виникає. Насправді, можете не переживати за той зелений колір. Якщо створити відповідні умови, то дозрівання можна буде прискорити. Цей варіант кращий, ніж брати перестиглі банани, передають Патріоти України.
Ви будете здивовані, бо стиглі банани можна отримати за 30 хвилин. Після цього вони придатні для використання. Звичайно, зелені плоди можуть і самі дійти до кондиції за 3-4 дні. Проте чекати стільки часу не завжди доречно.
Отже, прискорення дозрівання роблять за допомогою духової шафи. Покладіть туди банани на 15-20 хвилин при температурі 250 градусів. Для малих плодів вистачить 7-10 хвилин.
Якщо вам терміново потрібно щось приготувати, де потрібен банан, цей спосіб врятує ваш кулінарний шедевр. Природний варіант дозрівання має більше переваг, але і прискорений також має право на існування.
Ваші рушники після прання стали жорсткими і неприємними на дотик? Ви не одні - це поширена проблема, яку часто створюють звички прання та сушки, передають Патріоти України. Більшість людей додають кондиціонер, думаючи, що він зробить рушники м’якими. Н...
Інженери з Університету Пердью виявили, що засоби для гарячої укладки волосся можуть становити серйозну небезпеку для здоров’я, передають Патріоти України. Під час використання таких продуктів у поєднанні з тепловими приладами — випрямлячами, фенами чи...