
У магазині часто бачимо в ящиках зелені банани. Вони щось зовсім ніякі, тож бажання їх купувати не виникає. Насправді, можете не переживати за той зелений колір. Якщо створити відповідні умови, то дозрівання можна буде прискорити. Цей варіант кращий, ніж брати перестиглі банани, передають Патріоти України.
Ви будете здивовані, бо стиглі банани можна отримати за 30 хвилин. Після цього вони придатні для використання. Звичайно, зелені плоди можуть і самі дійти до кондиції за 3-4 дні. Проте чекати стільки часу не завжди доречно.
Отже, прискорення дозрівання роблять за допомогою духової шафи. Покладіть туди банани на 15-20 хвилин при температурі 250 градусів. Для малих плодів вистачить 7-10 хвилин.
Якщо вам терміново потрібно щось приготувати, де потрібен банан, цей спосіб врятує ваш кулінарний шедевр. Природний варіант дозрівання має більше переваг, але і прискорений також має право на існування.
Смачне та ароматне сало - справжній делікатес. Але іноді принесеш із магазину чи з ринку додому сало, а воно трохи жорсткувате. Однак це легко виправити, дотримуючись порад кулінарки Елли Іванової, передають Патріоти України. Таке сало можна їсти як п...
Чорний чай - один із найпопулярніших напоїв у світі, але навіть він може бути небезпечним для деяких людей. Лікарі наголошують, що існують категорії, яким краще обмежити або зовсім відмовитися від цього напою, передають Патріоти України. 1. Людям з під...