
Буряк для приготування салатів необхідно відварити до готовності. Якщо варити коренеплід цілком у воді, то на це піде кілька годин. Набагато смачніше виходить буряк, приготовлений в мікрохвильовій печі, передають Патріоти України.
Приготування буряка в СВЧ - це зручний і найменш енерговитратний експрес-метод, який виручить господиню в будь-яку хвилину. Якщо гості вже на порозі або попереду свята, коли потрібно швидко приготувати салати і закуски, то варити буряк слід в мікрохвильовці. На це піде всього десять хвилин.
Для початку ретельно вимийте коренеплід, зайву вологу промокніть серветкою. За допомогою зубочистки зробіть по всій поверхні буряка глибокі проколи.
Далі помістіть овоч в рукав для запікання, зав'яжіть на вузлики отвори і поставте на піддон мікрохвильової печі.
Виставте максимальну потужність приготування на вашій СВЧ-печі і час - 10 хвилин. Якщо потужність мікрохвильовки невелика, а буряк крупний, то на приготування може піти хвилин 15.
Дайте вареному буряку повністю охолонути, вийміть з рукава для запікання, очистіть від шкірки. Приготовлений таким чином буряк прекрасно підходить не тільки для салатів і закусок, а й для борщу.
Важко уявити різдвяне меню без вареників – ця страва обов’язково присутня на святвечірньому столі. Але приготувати ідеальні вареники непросто: секрет у гнучкому та тонкому тісті, для якого потрібне правильне борошно, передають Патріоти України. Кулінар...
Техніка невидимої армії - один із улюблених трюків маніпуляторів, зокрема нарцисів. Вона дозволяє їм будувати власну вигадану реальність та змушує жертву погоджуватися на їхні умови, використовуючи ілюзію соціального тиску, передають Патріоти України. ...