Корисний лайфхак: Як зварити буряк у мікрохвильовці за 10 хвилин

Буряк для приготування салатів необхідно відварити до готовності. Якщо варити коренеплід цілком у воді, то на це піде кілька годин. Набагато смачніше виходить буряк, приготовлений в мікрохвильовій печі, передають Патріоти України.

Приготування буряка в СВЧ - це зручний і найменш енерговитратний експрес-метод, який виручить господиню в будь-яку хвилину. Якщо гості вже на порозі або попереду свята, коли потрібно швидко приготувати салати і закуски, то варити буряк слід в мікрохвильовці. На це піде всього десять хвилин.

Для початку ретельно вимийте коренеплід, зайву вологу промокніть серветкою. За допомогою зубочистки зробіть по всій поверхні буряка глибокі проколи.

Далі помістіть овоч в рукав для запікання, зав'яжіть на вузлики отвори і поставте на піддон мікрохвильової печі.Виставте максимальну потужність приготування на вашій СВЧ-печі і час - 10 хвилин. Якщо потужність мікрохвильовки невелика, а буряк крупний, то на приготування може піти хвилин 15.

Дайте вареному буряку повністю охолонути, вийміть з рукава для запікання, очистіть від шкірки. Приготовлений таким чином буряк прекрасно підходить не тільки для салатів і закусок, а й для борщу.

Секрет досвідчених господинь! Навіщо обмазувати м’ясо медом перед запіканням

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:15

Перед викладанням сирого м’яса на сковороду або перед відправленням продукту в духовку кулінари зазвичай обробляють їжу. У більшості випадків мова йде про паніровку або маринування. Проте досвідчені господині знайшли ще один цікавий спосіб попередньої ...

Перевірте список! Люди з цими іменами проживуть довше своїх однолітків

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:53

Власники цих імен можуть дожити до ста років. За словами астрологів, їх носії часто входять до числа довгожителів, передають Патріоти України. Марк, Максим та Матвій — чоловіки з цими іменами народжуються під заступництвом Меркурія. Зірки обіцяють їм д...