Корисний лайфхак: Що додати до води, щоб швидко відмити підлогу на кухні

Якщо магія з Містер Мускулом у вас не працює, то тримайте пораду, як швидко знежирити кухонну підлогу без спеціальних засобів для миття, передають Патріоти України.

Подробиці

Підлога на кухні часто страждає від бруду та жиру. Особливо важко відмити рельєфні поверхні та шви між плитками. Кожна друга господиня зіштовхується з цієї проблемою під час прибирання.

Щоб швидко відмити кухонну плитку, до теплої води (5 л) додайте 1 ст. л. соди та 1 ст. л. лимонної кислоти. Також можна додати 1 ст. л. рідкого мила для пінного стану води.

Воду просто розміщайте, щоб сода й гранули розчинилися, ганчіркою або шваброю протріть поверхню Після цього пройдіть чистою водою. Ви побачите, що після первинного протирання бруд та жир буде розчинятися і змиватися так, ніби абсолютно свіжий.

Психологічний тест! Ваш стиль тримання телефону розкриє вашу справжню сутність

понеділок, 20 травень 2024, 19:12

Пропонуємо цікавий тест на визначення особистості. Те, як ви тримаєте телефон, розкаже усю правду про вас. . Цей тест на визначення вашої манери тримати телефон може багато чого розповісти про ваші інтереси, характер, поведінку, сильні та слабкі сторон...

Перевірте себе! Психологічний тест за картинкою, який розповість про ваше майбутнє

понеділок, 20 травень 2024, 18:12

Психологічні тести - це вдала розвага, аби трохи відволіктися та розслабитися і в той самий час дізнатися про себе дещо новеньке. У новому завданні пропонуємо вам погадати на своє майбутнє у новому році. Деталі. На картинці зображено шість різдвяних ку...