
Варена в мундирі картопля знаходить широке застосування у приготуванні різноманітних салатів та закусок. Крім цього, деякі господині вважають за краще готувати картоплю на гарнір саме в такому вигляді, адже так овоч краще зберігає свої корисні якості, передають Патріоти України.
Єдиний мінус такого способу приготування полягає в тому, що бульби досить складно очистити.
Однак є маленька хитрість, яку обов’язково слід застосувати ще на етапі закладання картоплі у воду. Завдяки їй чистка картопляного «мундира» буде швидкою та легкою.
Для цього на добре промитій під проточною водою картоплі слід зробити надріз. Розмістіть лезо ножа посередині бульби і проведіть їм довкола, розрізавши лише шкірку.
Після цього готуйте овоч як завжди. Для цього доведіть картоплю до кипіння, а потім, зменшивши вогонь, варіть ще приблизно 20 хвилин до готовності під закритою кришкою.
Після того, як час вийде, злийте рідину і наповніть каструльку крижаною водою на 20-30 секунд.
Приступати до очищення картоплі слід відразу після цього кроку: просто потягніть за шкірку від лінії надрізу вгору, і вона стягнеться, як шапочка.
Новий 2026 рік уже близько, тому багато хто вже почав прикрашати ялинку та наповнювати дім символами удачі. За давніми традиціями, певні предмети під новорічним деревом здатні привабити процвітання, здоров’я та гармонію, передають Патріоти України. Екс...
Наближається Новий 2026 рік, і багато дівчат уже активно обирають дизайн святкового манікюру. Проте астрологи радять не поспішати з вибором: за їхніми словами, саме колір нігтів на перетині двох років може вплинути на те, що принесе вам наступний рік -...