Корисний лайфхак, ще й дуже смачно! Як приготувати котлети в духовці та заощадити час: Детальний рецепт

У сучасному світі найціннішим ресурсом вважається час. І чимало господинь воліють по максимуму спрощувати собі життя, використовуючи нові технології у побуті. Так, наприклад, повноцінну вечерю можна зробити в мультиварці, поклавши туди всі необхідні інгредієнти, і піти на пробіжку, передають Патріоти України.

Інгредієнти: фарш курячий або змішаний (600-800 г), молоко (250 г), хліб, цибуля (1 шт.), яйце (1 шт.), рослинна олія, панірувальні сухарі (100-200 г), сіль, перець , спеції.

Приготування:

Хліб ріжемо і замочуємо в злегка підігрітому молоці.

Фарш можна купити готовий або ж зробити самостійно, перекрутивши на м'ясорубці куряче філе або свинину, яловичину. Розм'якшений хліб також пропускаємо через м'ясорубку.

Цибулю чистимо від лушпиння і нарізаємо дуже дрібними кубиками. Додаємо у фарш нарізану цибулю, яйце, солимо, перчимо. Ретельно перемішуємо все разом.

Розігріваємо сковороду з рослинною олією.

Формуємо невеликі котлетки круглої форми, їх можна обваляти в панірувальних сухарях або без них. Викладаємо котлети на сковороду і обсмажуємо на сильному вогні з двох сторін до напівготовності, щоб утворилася скоринка.

Розігріваємо духовку до 180°С. Скляну форму для випічки змащуємо рослинною олією і викладаємо на неї обсмажені котлети. Ставимо в духовку і випікаємо 15-25 хвилин до готовності - в залежності від потужності духовки.

Подаємо з салатом і гарніром, наприклад, рисом або картоплею пюре.

Коли краще пити каву зранку? Названо ідеальний час - і це варто врахувати

четвер, 25 квітень 2024, 15:50

Багатьом людям важко прийти зранку до тями та почати нормально розмовляти до того моменту, поки вони не вип’ють філіжанку кави, що надає бадьорості. Проте, експерти вважають, що першим ділом випити напій з кофеїном – не ідеально, передають Патріоти Укр...

Перевірте себе! Психологічний тест за картинкою розкриє ваш темний бік

четвер, 25 квітень 2024, 15:14

Кожна людина бажає любити й бути коханою, досягати успіху і наповнювати життя приємними емоціями. Однак наші стосунки з іншими людьми можуть змінюватися під владою темної підсвідомості. Цей психологічний тест за картинкою вкаже на проблемну зону і допо...