У сучасному світі найціннішим ресурсом вважається час. І чимало господинь воліють по максимуму спрощувати собі життя, використовуючи нові технології у побуті. Так, наприклад, повноцінну вечерю можна зробити в мультиварці, поклавши туди всі необхідні інгредієнти, і піти на пробіжку, передають Патріоти України.
Інгредієнти: фарш курячий або змішаний (600-800 г), молоко (250 г), хліб, цибуля (1 шт.), яйце (1 шт.), рослинна олія, панірувальні сухарі (100-200 г), сіль, перець , спеції.
Приготування:
Хліб ріжемо і замочуємо в злегка підігрітому молоці.
Фарш можна купити готовий або ж зробити самостійно, перекрутивши на м'ясорубці куряче філе або свинину, яловичину. Розм'якшений хліб також пропускаємо через м'ясорубку.
Цибулю чистимо від лушпиння і нарізаємо дуже дрібними кубиками. Додаємо у фарш нарізану цибулю, яйце, солимо, перчимо. Ретельно перемішуємо все разом.
Розігріваємо сковороду з рослинною олією.
Формуємо невеликі котлетки круглої форми, їх можна обваляти в панірувальних сухарях або без них. Викладаємо котлети на сковороду і обсмажуємо на сильному вогні з двох сторін до напівготовності, щоб утворилася скоринка.
Розігріваємо духовку до 180°С. Скляну форму для випічки змащуємо рослинною олією і викладаємо на неї обсмажені котлети. Ставимо в духовку і випікаємо 15-25 хвилин до готовності - в залежності від потужності духовки.
Подаємо з салатом і гарніром, наприклад, рисом або картоплею пюре.
19 січня за новим церковним календарем (1 лютого за старим стилем) віряни України згадують преподобного Макарія Великого, відомого автора безлічі духовних бесід і молитов. У народному календарі - Макарів день. . Цей угодник Божий народився в Єгипті, ...
М’ясо за цим рецептом виходить м’яким, навіть яловичина здається, що ніжна, мов куряче філе. Ідеальна м’ясна підлива до гарніру розпадається на волокна варто лише взяти губами шматочок, передають Патріоти України. Інгредієнти:. Свіже м’ясо ріжемо таким...