Пропонуємо простий рецепт бюджетних, але дуже смачних котлет. Основа в них картопляна, а «наповнення» може бути будь-яким, передаютьПатріоти України.
Картоплю найзручніше відварити заздалегідь. Якщо у вас залишилося вчорашнє картопляне пюре, то можна використовувати його.
Що потрібно:
Приготування:
Картоплю, попередньо зварену в мундирі, чистимо і тремо на середній тертці. Так само тремо сир, шинку ріжемо дрібними кубиками, зелень рубаємо ножем.
З'єднуємо всі подрібнені інгредієнти в одній мисці, сюди ж видавлюємо через прес часник.
Тепер все перемішуємо, солимо і перчимо за своїм смаком.
Руками ліпимо невеликі довгасті котлети, розкладаємо їх на деко або в форму для запікання.
Яйце або просто яєчний жовток збиваємо виделкою і за допомогою пензлика змащуємо котлети зверху.
Відправляємо в духовку, попередньо розігріту до 190 С. Запікаємо близько 20 хвилин. Готово! Подаємо гарячими, зверху можна полити сметаною, але це за бажанням. Смачного!
Блискуче та густе волосся часто вважають ознакою здоров’я і краси, проте харчові звички можуть суттєво впливати на його стан. Нові наукові огляди свідчать, що регулярне вживання алкоголю та солодких напоїв здатне прискорювати випадіння волосся, передаю...
Простий психологічний тест з картинками допоможе дізнатися більше про себе та свій характер. Кожна людина по-різному сприймає світ і фокусується на різних деталях. Ваш перший вибір може багато прояснити про вашу особистість, передають Патріоти України....