
Пропонуємо простий рецепт бюджетних, але дуже смачних котлет. Основа в них картопляна, а «наповнення» може бути будь-яким, передаютьПатріоти України.
Картоплю найзручніше відварити заздалегідь. Якщо у вас залишилося вчорашнє картопляне пюре, то можна використовувати його.
Що потрібно:
Приготування:
Картоплю, попередньо зварену в мундирі, чистимо і тремо на середній тертці. Так само тремо сир, шинку ріжемо дрібними кубиками, зелень рубаємо ножем.
З'єднуємо всі подрібнені інгредієнти в одній мисці, сюди ж видавлюємо через прес часник.
Тепер все перемішуємо, солимо і перчимо за своїм смаком.
Руками ліпимо невеликі довгасті котлети, розкладаємо їх на деко або в форму для запікання.
Яйце або просто яєчний жовток збиваємо виделкою і за допомогою пензлика змащуємо котлети зверху.
Відправляємо в духовку, попередньо розігріту до 190 С. Запікаємо близько 20 хвилин. Готово! Подаємо гарячими, зверху можна полити сметаною, але це за бажанням. Смачного!
Простий тест із зображеннями допомагає дізнатися більше про вашу особистість. Подивіться на малюнок і зверніть увагу на перше, що помітили. Важливо не аналізувати занадто довго - ваша перша реакція розкриває характер, передають Патріоти України. Варіан...
Спробуйте уважно придивитися до USB-порту на вашому пристрої - його колір не випадковий. Кольорове маркування підказує покоління інтерфейсу, можливі швидкості передавання даних і навіть здатність порту подавати живлення, коли комп'ютер вимкнено. Про це...