Пропонуємо простий рецепт бюджетних, але дуже смачних котлет. Основа в них картопляна, а «наповнення» може бути будь-яким, передаютьПатріоти України.
Картоплю найзручніше відварити заздалегідь. Якщо у вас залишилося вчорашнє картопляне пюре, то можна використовувати його.
Що потрібно:
Приготування:
Картоплю, попередньо зварену в мундирі, чистимо і тремо на середній тертці. Так само тремо сир, шинку ріжемо дрібними кубиками, зелень рубаємо ножем.
З'єднуємо всі подрібнені інгредієнти в одній мисці, сюди ж видавлюємо через прес часник.
Тепер все перемішуємо, солимо і перчимо за своїм смаком.
Руками ліпимо невеликі довгасті котлети, розкладаємо їх на деко або в форму для запікання.
Яйце або просто яєчний жовток збиваємо виделкою і за допомогою пензлика змащуємо котлети зверху.
Відправляємо в духовку, попередньо розігріту до 190 С. Запікаємо близько 20 хвилин. Готово! Подаємо гарячими, зверху можна полити сметаною, але це за бажанням. Смачного!
Щойно на вулиці теплішає - до оселі летять мухи, як на мед. Але є один простий натуральний спосіб, який не лише відлякує комах, а й наповнює дім приємним ароматом. І це не спрей із супермаркету, передають Патріоти України. Експерти з Perfect Plants рад...
Після нещодавньої спеки газони масово пожовтіли та висохли - але одна помилка під час поливу може зробити ситуацію ще гіршою. Експерти з догляду за газоном попереджають: неправильний час поливу здатен буквально спалити траву, навіть якщо вона вже почал...