Пропонуємо простий рецепт бюджетних, але дуже смачних котлет. Основа в них картопляна, а «наповнення» може бути будь-яким, передаютьПатріоти України.
Картоплю найзручніше відварити заздалегідь. Якщо у вас залишилося вчорашнє картопляне пюре, то можна використовувати його.
Що потрібно:
Приготування:
Картоплю, попередньо зварену в мундирі, чистимо і тремо на середній тертці. Так само тремо сир, шинку ріжемо дрібними кубиками, зелень рубаємо ножем.
З'єднуємо всі подрібнені інгредієнти в одній мисці, сюди ж видавлюємо через прес часник.
Тепер все перемішуємо, солимо і перчимо за своїм смаком.
Руками ліпимо невеликі довгасті котлети, розкладаємо їх на деко або в форму для запікання.
Яйце або просто яєчний жовток збиваємо виделкою і за допомогою пензлика змащуємо котлети зверху.
Відправляємо в духовку, попередньо розігріту до 190 С. Запікаємо близько 20 хвилин. Готово! Подаємо гарячими, зверху можна полити сметаною, але це за бажанням. Смачного!
У поминальну неділю на кладовищі зустрічається енергія живих і мертвих - небіжчики при вході на цвинтар зустрічають своїх родичів. Проводи, Гробки, а по-церковному - Радониця - це спеціально відведені в православному календарі дні, щоб побувати в місця...
Лікар повідомив, що є певні симптоми серцевого нападу, які, як він стверджує, можуть з’явитися за тижні до початку захворювання, передають Патріоти України з посиланням на Daily Express. Лікар Мухаммад Сіяб повідомив, що біль у грудях, який зявляється ...