Пропонуємо простий рецепт бюджетних, але дуже смачних котлет. Основа в них картопляна, а «наповнення» може бути будь-яким, передаютьПатріоти України.
Картоплю найзручніше відварити заздалегідь. Якщо у вас залишилося вчорашнє картопляне пюре, то можна використовувати його.
Що потрібно:
Приготування:
Картоплю, попередньо зварену в мундирі, чистимо і тремо на середній тертці. Так само тремо сир, шинку ріжемо дрібними кубиками, зелень рубаємо ножем.
З'єднуємо всі подрібнені інгредієнти в одній мисці, сюди ж видавлюємо через прес часник.
Тепер все перемішуємо, солимо і перчимо за своїм смаком.
Руками ліпимо невеликі довгасті котлети, розкладаємо їх на деко або в форму для запікання.
Яйце або просто яєчний жовток збиваємо виделкою і за допомогою пензлика змащуємо котлети зверху.
Відправляємо в духовку, попередньо розігріту до 190 С. Запікаємо близько 20 хвилин. Готово! Подаємо гарячими, зверху можна полити сметаною, але це за бажанням. Смачного!
Городникам, які займаються вирощуванням помідорів, радять не тільки підгодовувати розсаду після висадки в ґрунт, а й уважно стежити за тим, щоб повітря вільно циркулювало між стеблами у нижній частині куща, передають Патріоти України. Для цього, як пиш...
Поласувати малиною влітку хочеться всім. Це смачно і корисно, а якщо урожай досить великий, то можна ще й на зиму зробити запаси. Щоб ягід було багато, потрібно розібратися, які добрива потрібні для малини, передають Патріоти України. В цілому, малина ...