
Ситний та смачний обід або вечеря, яка швидко готується і завжди чудово виходить, передають Патріоти України.
Капусту тонко шаткуємо, цибулю ріжемо кубиками. Зелень та часник дрібно січемо.
Змішуємо капусту з фаршем, цибулею, яйцями, борошном, часником, спеціями, олією і вимішуємо масу.
Порада: якщо маса рідка, додайте ще борошна чи овочів.
Деко змащуємо маслом і викладаємо котлети-човники: довгасті котлетки в середині робимо заглиблення.
Запікаємо 30 хвилин при 200 градусах.

Для начинки відварюємо картоплю до готовності.
Перетворюємо картоплю на пюре, змішуємо з молоком, тертим сиром, зеленню та спеціями.
Масу викладаємо у заглиблення в котлетах і відправляємо запікатись на 15 хвилин.

Для соусу змішуємо томатну пасту з кип’ятком.
Заливаємо котлети соусом, а зверху викладаємо тертий сир та запікаємо 20 хвилин.

Така смачна і оригінальна страва точно вам сподобається і ви будете її готувати досить часто.
Додавання риби до раціону є одним із найефективніших способів підтримати здоров’я серцево-судинної та нервової систем. Проте, як зазначають дієтологи, не всі види риби однаково корисні. Деякі містять вищі дози необхідних поживних речовин, як-от омега-3...
Приємне передчуття від подорожі може зіпсувати одна проста неприємність - неправильно вибране місце в літаку. Але як не помилитись, резервуючи за собою сидіння, передають Патріоти України. Видання Express звернулось до тревел-експертів з питанням, яке ...