Ситний та смачний обід або вечеря, яка швидко готується і завжди чудово виходить, передають Патріоти України.
Капусту тонко шаткуємо, цибулю ріжемо кубиками. Зелень та часник дрібно січемо.
Змішуємо капусту з фаршем, цибулею, яйцями, борошном, часником, спеціями, олією і вимішуємо масу.
Порада: якщо маса рідка, додайте ще борошна чи овочів.
Деко змащуємо маслом і викладаємо котлети-човники: довгасті котлетки в середині робимо заглиблення.
Запікаємо 30 хвилин при 200 градусах.
Для начинки відварюємо картоплю до готовності.
Перетворюємо картоплю на пюре, змішуємо з молоком, тертим сиром, зеленню та спеціями.
Масу викладаємо у заглиблення в котлетах і відправляємо запікатись на 15 хвилин.
Для соусу змішуємо томатну пасту з кип’ятком.
Заливаємо котлети соусом, а зверху викладаємо тертий сир та запікаємо 20 хвилин.
Така смачна і оригінальна страва точно вам сподобається і ви будете її готувати досить часто.
Деякі відходи можуть не лише засмітити каналізацію, а й зіпсувати насоси та фільтраційне обладнання. І мова не лише про унітаз, а й про раковину на кухні, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Фарба. Фарба містить шкідливі хімічні речовини, я...
Жінки у бажанні стати привабливими для чоловіків сідають на дієти, роблять купу косметичних процедур і намагаються досягти параметрів моделей. Однак насправді, чоловіків приваблюють зовсім інші жінки, передають Патріоти України з посиланням на дослідже...