
Ситний та смачний обід або вечеря, яка швидко готується і завжди чудово виходить, передають Патріоти України.
Капусту тонко шаткуємо, цибулю ріжемо кубиками. Зелень та часник дрібно січемо.
Змішуємо капусту з фаршем, цибулею, яйцями, борошном, часником, спеціями, олією і вимішуємо масу.
Порада: якщо маса рідка, додайте ще борошна чи овочів.
Деко змащуємо маслом і викладаємо котлети-човники: довгасті котлетки в середині робимо заглиблення.
Запікаємо 30 хвилин при 200 градусах.

Для начинки відварюємо картоплю до готовності.
Перетворюємо картоплю на пюре, змішуємо з молоком, тертим сиром, зеленню та спеціями.
Масу викладаємо у заглиблення в котлетах і відправляємо запікатись на 15 хвилин.

Для соусу змішуємо томатну пасту з кип’ятком.
Заливаємо котлети соусом, а зверху викладаємо тертий сир та запікаємо 20 хвилин.

Така смачна і оригінальна страва точно вам сподобається і ви будете її готувати досить часто.
Ніж вважається одним із предметів, які не варто залишати на столі на ніч. За прикметами, в які вірили пращури, він може залучити нечисту силу, яка нашкодити родині, передають Патріоти України. Водночас, як пише gazeta.ua, ножі вважалися оберегами, їх ч...
Деякі власники воліють задля економії вимикати на ніч водонагрівний бойлер. Буцімто так можна заощадити чимало електроенергії. Проте, це може викликати цілий перелік інших проблем, передають Патріоти України. Як пише ТСН, експерти з експлуатації побуто...