Котлети краще запікати чи смажити: Як приготувати

Смажені чи запечені - котлети в будь-якому випадку будуть найсмачнішими. Якщо ви вагаєтеся, який спосіб приготування вибрати, подивімось на питання об’єктивно. Якщо котлети запекти, вони будуть більш дієтичними. Зрештою, вони не менш смачні, ніж смажені.

Інгредієнти

Для приготування потрібні такі продукти:

  • м’ясний фарш — 1 кг;
  • цибуля — 2 шт.;
  • часник — 2 зубчики;
  • вода — 200 мл;
  • сіль, перець;
  • спеції;
  • олія.

Як приготувати

До фаршу треба додати цибулю, часник, сіль, перець, спеції, воду. Ретельно все вимішайте. Відбийте фарш. Від цього він стане тільки кращим. Покладіть його на ніч в холодильник. А на наступний день сформуйте котлети.

Деко вистеліть пергаментом. Можете змастити трохи олією. Викладіть котлети. Відправте їх запікатися на 30-40 хвилин при температурі 200 градусів. Смачного!

"Правило 20-20-20": Вправа від окуліста, яка зніме втому очей за 20 секунд, при роботі за ноутбуком

неділя, 7 вересень 2025, 12:10

Сучасне життя неможливо уявити без екранів: робота за комп’ютером, смартфони, планшети. Проте годинами дивитися в монітор небезпечно - з’являється сухість, втома й навіть погіршення зору, передають Патріоти України. Оптометрист Брайс Аппельбаум поділив...

Забудьте про дієти: ТОП-5 простих способів "розігнати" метаболізм

неділя, 7 вересень 2025, 11:08

У багатьох списках новорічних чи сезонних обіцянок "схуднути" стоїть на першому місці. Але, як наголошують дієтологи, сама втрата ваги не є гарантією здоров’я. Куди важливіше - підтримувати міцне метаболічне здоров’я, яке визначає, наскільки ефективно ...