
Смажені чи запечені - котлети в будь-якому випадку будуть найсмачнішими. Якщо ви вагаєтеся, який спосіб приготування вибрати, подивімось на питання об’єктивно. Якщо котлети запекти, вони будуть більш дієтичними. Зрештою, вони не менш смачні, ніж смажені.
Для приготування потрібні такі продукти:
До фаршу треба додати цибулю, часник, сіль, перець, спеції, воду. Ретельно все вимішайте. Відбийте фарш. Від цього він стане тільки кращим. Покладіть його на ніч в холодильник. А на наступний день сформуйте котлети.
Деко вистеліть пергаментом. Можете змастити трохи олією. Викладіть котлети. Відправте їх запікатися на 30-40 хвилин при температурі 200 градусів. Смачного!
Восени й узимку в домівках часто підвищується вологість: запотівають вікна, з’являється затхлий запах і темні сліди на стінах. Усе це свідчить про проблеми з вентиляцією та ризик розвитку цвілі, передають Патріоти України. Темні сірі, чорні або зеленув...
Психологічні тести вже багато років залишаються однією з найпопулярніших форм самопізнання. Вони поєднують у собі розвагу та можливість відкрити нові аспекти власної особистості. Цей візуальний тест - саме з таких: достатньо одного погляду на зображенн...