Котлети по-колгоспному - "секретний" інгредієнт робить їх пишними і соковитими. Кращий рецепт!

Котлети - це саме домашнє м'ясне блюдо. Зараз вже багато ресторанів внесли їх в своє меню, адже це смачно, ситно і можна подати дуже навіть цікаво. Існує дуже багато рецептів смачних котлет , але є перевірена хитрість, яка робить їх пишними і неймовірно соковитими, передають Патріоти України.

Котлети по-колгоспному, або домашні, готуються просто, а виходять вже дуже смачними і повітряними. Вся справа в додаванні в фарш одного інгредієнта. Між іншим, саме цей рецепт обожнює відомий шеф-кухар Джеймі Олівер. Ми розповімо тобі про те, як приготувати смачні котлети.

Котлети з хлібом

ІНГРЕДІЄНТИ

  • 1 кг фаршу
  • 1 буханець черствого білого хліба або батона
  • 1 цибулина
  • перець чорний молотий
  • сіль
  • часник
  • олія

Приготування

Замочи в воді м'якоть хліба на 1-2 хвилини і відіжми його. Завдяки цьому інгредієнту котлети НЕ будуть розвалюватися, а на смак будуть просто божественними.

Краще, звичайно, приготувати фарш самій з яловичини або з додаванням свинини, але можна взяти і магазинний. Додай до фаршу віджатий хліб. Запам'ятай: хліб після замочування повинен становити 40% від ваги фаршу. Це і є фішкою даних котлет.

Пропусти цибулю через м'ясорубку і додай до фаршу. Також додай сіль, часник (за бажанням) і спеції. Гарненько все перемішати. Відправ отриманий фарш на годину в холодильник.

Дістань фарш і сформуй котлети. Обсмаж їх на олії. За бажанням можна обваляти їх в панірувальних сухарях. Смачного!

Рецепт перевірений багатьма поколіннями. До речі, до фаршу можна додати дрібно нарізаний болгарський перець, моркву або кабачок. Так котлети будуть ще більш соковитими і пікантними.

Допоможуть позбутися жиру на животі! ТОП-5 напоїв, які слід пити перед сном

субота, 18 травень 2024, 21:28

Схуднення вимагає терпіння, дисципліни та зосередженості на підтримці здорового способу життя. Звертаючи увагу на те, що ви споживаєте перед сном, ви можете суттєво вплинути на процес втрати ваги. За словами News Bytes, включення цих п'яти напоїв перед...

Вдвічі більше смаку та аромату! Названо найкращі спеції для фаршу в чебуреки

субота, 18 травень 2024, 21:07

Фарш для чебуреків - повноцінна начинка, яку потрібно правильно підготувати та ароматизувати. Якщо цього не зробити, смак буде досить прісний. М’ясо та й м’ясо, але ж хочеться відчути більше смаку. Для цього потрібні спеції. Для кожного різновиду м’яса...