Котлети по-колгоспному - "секретний" інгредієнт робить їх пишними і соковитими. Кращий рецепт!

Котлети - це саме домашнє м'ясне блюдо. Зараз вже багато ресторанів внесли їх в своє меню, адже це смачно, ситно і можна подати дуже навіть цікаво. Існує дуже багато рецептів смачних котлет , але є перевірена хитрість, яка робить їх пишними і неймовірно соковитими, передають Патріоти України.

Котлети по-колгоспному, або домашні, готуються просто, а виходять вже дуже смачними і повітряними. Вся справа в додаванні в фарш одного інгредієнта. Між іншим, саме цей рецепт обожнює відомий шеф-кухар Джеймі Олівер. Ми розповімо тобі про те, як приготувати смачні котлети.

Котлети з хлібом

ІНГРЕДІЄНТИ

  • 1 кг фаршу
  • 1 буханець черствого білого хліба або батона
  • 1 цибулина
  • перець чорний молотий
  • сіль
  • часник
  • олія

Приготування

Замочи в воді м'якоть хліба на 1-2 хвилини і відіжми його. Завдяки цьому інгредієнту котлети НЕ будуть розвалюватися, а на смак будуть просто божественними.

Краще, звичайно, приготувати фарш самій з яловичини або з додаванням свинини, але можна взяти і магазинний. Додай до фаршу віджатий хліб. Запам'ятай: хліб після замочування повинен становити 40% від ваги фаршу. Це і є фішкою даних котлет.

Пропусти цибулю через м'ясорубку і додай до фаршу. Також додай сіль, часник (за бажанням) і спеції. Гарненько все перемішати. Відправ отриманий фарш на годину в холодильник.

Дістань фарш і сформуй котлети. Обсмаж їх на олії. За бажанням можна обваляти їх в панірувальних сухарях. Смачного!

Рецепт перевірений багатьма поколіннями. До речі, до фаршу можна додати дрібно нарізаний болгарський перець, моркву або кабачок. Так котлети будуть ще більш соковитими і пікантними.

Є секрет! Скільки хвилин варити яйця і навіщо додавати оцет

п’ятниця, 31 січень 2025, 11:28

Яйця – дуже смачний та цінний продукт, який має бути у раціоні кожного. Яйця найкраще їсти у вареному вигляді, але варити їх потрібно так, щоб жовток був рідким, це близько 3-4 хвилин варіння, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz ділиться пора...

Ви будете здивовані! Чому в СРСР заборонили кетчуп

п’ятниця, 31 січень 2025, 9:32

На полицях магазинів бувшого Радянського союзу можна було знайти багато різноманітних соусів. Проте кетчупу серед них не було, передають Патріоти України. Більше того, кетчуп був навіть під забороною, а його назви забрані з усіх кулінарних книг. Чому с...