Котлети - це саме домашнє м'ясне блюдо. Зараз вже багато ресторанів внесли їх в своє меню, адже це смачно, ситно і можна подати дуже навіть цікаво. Існує дуже багато рецептів смачних котлет , але є перевірена хитрість, яка робить їх пишними і неймовірно соковитими, передають Патріоти України.
Котлети по-колгоспному, або домашні, готуються просто, а виходять вже дуже смачними і повітряними. Вся справа в додаванні в фарш одного інгредієнта. Між іншим, саме цей рецепт обожнює відомий шеф-кухар Джеймі Олівер. Ми розповімо тобі про те, як приготувати смачні котлети.
Котлети з хлібом
ІНГРЕДІЄНТИ
Приготування
Замочи в воді м'якоть хліба на 1-2 хвилини і відіжми його. Завдяки цьому інгредієнту котлети НЕ будуть розвалюватися, а на смак будуть просто божественними.
Краще, звичайно, приготувати фарш самій з яловичини або з додаванням свинини, але можна взяти і магазинний. Додай до фаршу віджатий хліб. Запам'ятай: хліб після замочування повинен становити 40% від ваги фаршу. Це і є фішкою даних котлет.
Пропусти цибулю через м'ясорубку і додай до фаршу. Також додай сіль, часник (за бажанням) і спеції. Гарненько все перемішати. Відправ отриманий фарш на годину в холодильник.
Дістань фарш і сформуй котлети. Обсмаж їх на олії. За бажанням можна обваляти їх в панірувальних сухарях. Смачного!
Рецепт перевірений багатьма поколіннями. До речі, до фаршу можна додати дрібно нарізаний болгарський перець, моркву або кабачок. Так котлети будуть ще більш соковитими і пікантними.
Яйця – дуже смачний та цінний продукт, який має бути у раціоні кожного. Яйця найкраще їсти у вареному вигляді, але варити їх потрібно так, щоб жовток був рідким, це близько 3-4 хвилин варіння, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz ділиться пора...
На полицях магазинів бувшого Радянського союзу можна було знайти багато різноманітних соусів. Проте кетчупу серед них не було, передають Патріоти України. Більше того, кетчуп був навіть під забороною, а його назви забрані з усіх кулінарних книг. Чому с...