Котлети по-царськи: Секрети приготування найсмачнішої страви із м'яса

Правильно приготовані котлети по-царськи дуже смачні в гарячому вигляді з будь-яким гарніром. Не менш смачними такі котлети будуть в холодному вигляді, їх можна подати до столу в якості закуски. Приготувати страву зовсім не складно.

Котлети по-царськи: рецепт

Інгредієнти:

  • 1 кг філе індички
  • 1 цибулина
  • 1 ст. л. сметани

Для начинки:

  • 2 яйця
  • 2 солоні огірки
  • 1 морква
  • 1 цибулина

Спосіб приготування:

Філе індички необхідно вимити й обсушити паперовими рушниками. Наріжте філе невеликими шматочками, пропустіть через м'ясорубку разом з цибулею. Додайте у фарш сметану, сіль і спеції за смаком. Вимішуйте п'ять хвилин.Для начинки, дрібно поріжте цибулину, обсмажте на олії разом з натертою на тертці морквою. Огірки дрібно поріжте, відіжміть від зайвої вологи, змішайте в мисці зі смаженою цибулею та морквою. Додайте сіль і приправи на свій смак.

З невеликої порції фаршу руками виліпити коржик, покладіть всередину ложку начинки, з'єднайте краї і акуратно їх скріпіть. Обваляйте в борошні. Яйця збийте виделкою, додайте сіль і трохи борошна, щоб вийшов рідкі кляр. Занурте котлету в кляр, обсмажте на сковороді в добре розігрітій олії. Смачного!

Це варто знати! Який сорт картоплі підходить для пюре, а який для смаження

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:09

Навіть холостяки вже усвідомили, що одні сорти картоплі потрібно вибирати для варіння, інші для смаження, а треті для салатів чи тушкування, передають Патріоти України. Хтось по-старому воліє готувати різні страви з одного сорту картоплі – і це його п...

А ви це знали? Чому обсяг пам'яті на флешці або диску менший, ніж заявлено виробником

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:59

Допустимо, ви придбали новий SSD, HDD або флеш-накопичувач. Вдома підключили його до комп'ютера, відформатували та готові почати зберігати файли на пристрої. Однак в один момент виявляєте, що фактично доступний простір на носії менше, ніж зазначено на ...