Котлети, шашлик? Ні, це м'ясо смачніше - рецепт ідеальних відбивних

Ці відбивні з сиром, дуже поживні. Приготування цієї смачної і калорійної їжі не займе у вас багато часу. У вас вийде з нього хоч основне блюдо, хоч закуска, передають Патріоти України.

Інгредієнти

3 шматка м'яса

1 головка цибулі

2 відварених картоплини

помідор

4 ст. л. сметани або майонезу

100 г сиру

2 ч. л. гірчиці

сіль

перець

зелень

спеції

Як готувати

М'ясо (свинину або курку) добре відбити, посолити, поперчити, додати інші, за смаком, спеції і залишити маринуватися.

Підготувати овочі: цибулю кільцями, помідори маленькими кружечками.

Деко застиляємо пергаментом, викладаємо кільця цибулі, а на них - відбивні. М'ясо зверху трохи змазується гірчицею, а поверх викладаються кружечки помідорів. Поверх них - трохи подрібненого часнику, а потім все солиться і перчить додатково за своїми уподобаннями.

Відварену до напівготовності невелику картоплю в мундирі натираємо в стружку на крупній тертці і посипаємо цим помідори. Поверх - сметану або майонез в невеликій кількості, тільки для змащення.

Ставимо приготоване в попередньо розігріту до 180 градусів духовку хвилин на 40-45. А потім посипаємо готове тертим сиром.

Обережно! Не проковтніть свій язик - бо це неймовірно смачно!

Перевірте себе! Психологічний тест за картинкою розкриє ваш темний бік

четвер, 25 квітень 2024, 15:14

Кожна людина бажає любити й бути коханою, досягати успіху і наповнювати життя приємними емоціями. Однак наші стосунки з іншими людьми можуть змінюватися під владою темної підсвідомості. Цей психологічний тест за картинкою вкаже на проблемну зону і допо...

Точність здивує! Цей психологічний тест за картинкою розкриє ваші бажання

четвер, 25 квітень 2024, 14:13

Психологічні тести за картинкою ніколи не втратять своєї актуальності. Вони не тільки допомагають розібратися в хитросплетіннях людської душі, а й можуть відчинити двері, за якими приховані таємні бажання, передають Патріоти України. Деталі. Зображена ...