Більшості подобаються котлети, що відрізняються ніжністю та легкістю, передають Патріоти України.
На жаль, далеко не всім господиням вдається отримати таку ніжну і пишну страву. Часто котлети виходять дуже жорсткими і пласкими.Але щоб уникнути такого недоліку, достатньо використовувати лише один додатковий інгредієнт.
Щоб страва набула м’якості, у складі котлетної основи має бути кукурудзяний крохмаль. На 0,5 кг фаршу вистачить 3 ст. л. вищезгаданої добавки.При використанні такого інгредієнта потрібно ретельно вимішувати фарш.
Крім того, посуд з фаршем повинен хоча б 30 хвилин постояти в холоді. У результаті вийде основа, з якої можна сміливо створити м’ясні «шайбочки», а потім почати обсмажувати їх.
Завдяки кукурудзяному крохмалю котлети набудуть пишності, ніжності, м’якості та яскравого смаку. У крохмалі, на відміну від білого хліба, відсутня клейковина, тому страва точно буде мати м’яку та ніжну консистенцію.
Щоб захистити черешню від птахів (шпаки, дрозди, сойки тощо) та зберегти врожай, використовують комбінацію відлякувачів — візуальних, звукових і механічних. Нижче — ефективні методи, які реально працюють у саду, передають Патріоти України. Плюс: дешев...
Якщо болить голова через зміну погоди (метеозалежність), ось швидкі та дієві способи покращити самопочуття, які можна застосувати вдома чи на роботі, передають Патріоти України. Порада на довгострокову перспективу: