
Більшості подобаються котлети, що відрізняються ніжністю та легкістю, передають Патріоти України.
На жаль, далеко не всім господиням вдається отримати таку ніжну і пишну страву. Часто котлети виходять дуже жорсткими і пласкими.Але щоб уникнути такого недоліку, достатньо використовувати лише один додатковий інгредієнт.
Щоб страва набула м’якості, у складі котлетної основи має бути кукурудзяний крохмаль. На 0,5 кг фаршу вистачить 3 ст. л. вищезгаданої добавки.При використанні такого інгредієнта потрібно ретельно вимішувати фарш.
Крім того, посуд з фаршем повинен хоча б 30 хвилин постояти в холоді. У результаті вийде основа, з якої можна сміливо створити м’ясні «шайбочки», а потім почати обсмажувати їх.
Завдяки кукурудзяному крохмалю котлети набудуть пишності, ніжності, м’якості та яскравого смаку. У крохмалі, на відміну від білого хліба, відсутня клейковина, тому страва точно буде мати м’яку та ніжну консистенцію.
Мийка кухонна з нержавіючої сталі Franke — це надійність, стиль і гігієна. Дізнайтеся, чому це найкращий вибір для сучасної кухні. Коли я обирав мийку для кухні, перед очима були десятки моделей — з граніту, кераміки, штучного каменю. Усі такі гарні, г...
Подвійна мийка Franke — ідеальний вибір для кухні. Більше простору, зручність у догляді, сучасний вигляд. Дізнайтесь усі переваги! У сучасному ритмі життя кухня має бути не лише зручною, а й продуманою до дрібниць. Один з елементів, який значно впливає...