Котлети вийдуть неймовірно ніжними та повітряними, якщо додати цей інгредієнт


Більшості подобаються котлети, що відрізняються ніжністю та легкістю, передають Патріоти України.

На жаль, далеко не всім господиням вдається отримати таку ніжну і пишну страву. Часто котлети виходять дуже жорсткими і пласкими.Але щоб уникнути такого недоліку, достатньо використовувати лише один додатковий інгредієнт.

Секретний компонент, що робить котлети повітряними

Щоб страва набула м’якості, у складі котлетної основи має бути кукурудзяний крохмаль. На 0,5 кг фаршу вистачить 3 ст. л. вищезгаданої добавки.При використанні такого інгредієнта потрібно ретельно вимішувати фарш.

Крім того, посуд з фаршем повинен хоча б 30 хвилин постояти в холоді. У результаті вийде основа, з якої можна сміливо створити м’ясні «шайбочки», а потім почати обсмажувати їх.

Завдяки кукурудзяному крохмалю котлети набудуть пишності, ніжності, м’якості та яскравого смаку. У крохмалі, на відміну від білого хліба, відсутня клейковина, тому страва точно буде мати м’яку та ніжну консистенцію.

Як приготувати омлет, що не опадає -хитрість кухарів

понеділок, 24 червень 2024, 15:20

У більшості людей найтепліші кулінарні спогади пов’язані зі стравами, які готували бабусі чи кухарі у дитячому садку, передають Патріоти України. Часто господині намагаються відтворити на домашній кухні такий самий омлет, як колись їли або бачили в дит...

Дуже смачно! Як правильно тушкувати м’ясо, щоб можна було їсти губами

понеділок, 24 червень 2024, 13:14

Тушкування - популярний спосіб приготування м’яса, передають Патріоти України. Однак далеко не кожна господиня може похвалитися тим, що здатна приготувати ніжне м’ясо таким способом. У невмілих руках можна отримати страву, яку навіть важко буде жувати....