Котлети вийдуть неймовірно ніжними та повітряними, якщо додати цей інгредієнт


Більшості подобаються котлети, що відрізняються ніжністю та легкістю, передають Патріоти України.

На жаль, далеко не всім господиням вдається отримати таку ніжну і пишну страву. Часто котлети виходять дуже жорсткими і пласкими.Але щоб уникнути такого недоліку, достатньо використовувати лише один додатковий інгредієнт.

Секретний компонент, що робить котлети повітряними

Щоб страва набула м’якості, у складі котлетної основи має бути кукурудзяний крохмаль. На 0,5 кг фаршу вистачить 3 ст. л. вищезгаданої добавки.При використанні такого інгредієнта потрібно ретельно вимішувати фарш.

Крім того, посуд з фаршем повинен хоча б 30 хвилин постояти в холоді. У результаті вийде основа, з якої можна сміливо створити м’ясні «шайбочки», а потім почати обсмажувати їх.

Завдяки кукурудзяному крохмалю котлети набудуть пишності, ніжності, м’якості та яскравого смаку. У крохмалі, на відміну від білого хліба, відсутня клейковина, тому страва точно буде мати м’яку та ніжну консистенцію.

Бережіться! Які продукти підвищують ризик раку

понеділок, 3 березень 2025, 19:30

Деякі продукти можуть підвищувати ризик розвитку раку, особливо при їх надмірному вживанні. Вони можуть містити канцерогени — речовини, які сприяють розвитку ракових клітин. Ось кілька груп продуктів, які, згідно з науковими дослідженнями, можуть збіль...

Це того варте! Що буде, якщо відмовитися від газованої води

понеділок, 3 березень 2025, 18:48

Відмова від газованої води може мати кілька позитивних ефектів на здоров'я, оскільки газовані напої часто містять багато цукру, кислоти та штучних добавок. Ось що може статися, якщо ви відмовитесь від газованої води, передають Патріоти України. Газован...