Котлети найчастіше готуються з традиційних продуктів: фаршу, цибулі, хлібного м'якішу, яєць та спецій. Однак багато господинь додають інші інгредієнти, які покращують структуру та смак готової страви, передають Патріоти України.
Одним із них є томатний сік. Кулінари запевнили, що з ним вироби стануть соковитішими і ніжнішими. Натуральний томатний сік допомагає покращити смакові якості будь-якого м'яса. З ним котлети виходять апетитними, ароматними та незабитими. Це інгредієнт поєднує між собою решту і додає цікавий смаковий відтінок.
Яловичі та свинячі котлети з томатним соком виходять не такими жорсткими, а курячі – менш сухими. Якщо страва готується із баранини, томатний сік допоможе приховати характерний присмак, властивий цьому виду м'яса.
Досвідчені шеф-кухарі радять вибирати томатний сік, у якому є м'якоть. У магазині такий знайти буде складно, а от у домашніх умовах можна легко приготувати його самому. Як варіант – подрібнити кілька помідорів у м'ясорубці чи блендері та додати їх у фарш для котлет.Зазвичай на кілограм м'яса достатньо 150 мл соку. Регулюйте кількість інгредієнтів так, щоб фарш не вийшов дуже рідким. Якщо у вас саме такий, додайте трохи більше білого хліба або булки, що вбере "зайву" рідину. Також можна використовувати з цією метою крохмаль чи манку
Якщо ви помітили у когось очевидні ознаки інсульту, наприклад, осипле обличчя або труднощі з мовою, потрібно діяти швидко. Використовуйте абревіатуру FAST, щоб перевірити симптоми і негайно зателефонувати в екстрену службу, якщо вони є, передають Патрі...
Кріп є однією з найпопулярніших та улюблених трав на грядках, яку цінують за його неповторний аромат, ніжний смак та загальну простоту у вирощуванні. Багато хто вважає його невибагливою культурою, яка зростатиме практично будь-де, передають Патріоти Ук...