Яєчня- проста, швидка у приготуванні та улюблена багатьма страва на сніданок, передають Патріоти України.
Секрет такої затребуваності досить простий: за найменших зусиль можна отримати ситний, смачний, недорогий сніданок, який швидко готується.
Цю страву легко урізноманітнити. Наприклад, можна додати тости та зелень.
Однак навіть таку просту страву недосвідчені господині готують із помилкою.
Справа в тому, що далеко не кожен знає, як правильно солити яєчню.
Досвідчені кулінари відзначають, що солити потрібно лише білок. Пов’язано це з тим, що на жовтку сіль залишає негарні білі плями.
Робити це потрібно незадовго до готовності страви.
Щодо зелені, то посипати страву потрібно вже після смаження.
Розбивати яйця потрібно акуратно в гарячу сковороду, щоб вони не розтікалися сильно, а страва виглядала гарно. Важливо при цьому не зашкодити жовтку.
Пил і сліди від пальців можуть перетворити навіть найсонячніший день на розчарування, якщо вікна брудні. Та цього літа ви зможете насолоджуватись чистими шибками без дорогих засобів і зайвих зусиль. Експерти з клінінгу поділилися лайфхаком, який не пот...
Навіть якісний одяг може втратити привабливість уже за кілька прань - усе через дрібні, але важливі деталі, на які більшість людей не звертає уваги. Експерти у сфері текстилю розповіли, що саме робить речі недовговічними - і що з цим робити, передають ...