Кожна друга господиня робить це неправильно! Як правильно солити яєчню

Яєчня- проста, швидка у приготуванні та улюблена багатьма страва на сніданок, передають Патріоти України.

Секрет такої затребуваності досить простий: за найменших зусиль можна отримати ситний, смачний, недорогий сніданок, який швидко готується.

Подробиці

Цю страву легко урізноманітнити. Наприклад, можна додати тости та зелень.

Однак навіть таку просту страву недосвідчені господині готують із помилкою.

Справа в тому, що далеко не кожен знає, як правильно солити яєчню.

Досвідчені кулінари відзначають, що солити потрібно лише білок. Пов’язано це з тим, що на жовтку сіль залишає негарні білі плями.

Робити це потрібно незадовго до готовності страви.

Щодо зелені, то посипати страву потрібно вже після смаження.

Розбивати яйця потрібно акуратно в гарячу сковороду, щоб вони не розтікалися сильно, а страва виглядала гарно. Важливо при цьому не зашкодити жовтку.

Кращий напій літа! Як приготувати мохіто вдома за 5 хвилин

понеділок, 1 липень 2024, 14:10

Безалкогольний напій мохіто обожнюють і дорослі, і діти. Свіжий, ароматний, м’ятний, він нагадує про море й літо. Приготувати мохіто легко вдома, треба не більше 5 хвилин, передають Патріоти України. Для 2 порцій треба взяти:. Поріжте цитрусовий та м’я...

Смакота! Ця намазка зі скумбрії така, що захочете їсти її ложками

понеділок, 1 липень 2024, 13:09

Намазки - найкраща кулінарна історія, бо готується швидко, всім подобається та миттєво все з’їдається. Якщо ви любите рибу, тоді цей рецепт вам сподобається. Пропонуємо його зберегти в кулінарну скарбничку, передають Патріоти України. Для приготування ...