Яєчня- проста, швидка у приготуванні та улюблена багатьма страва на сніданок, передають Патріоти України.
Секрет такої затребуваності досить простий: за найменших зусиль можна отримати ситний, смачний, недорогий сніданок, який швидко готується.
Цю страву легко урізноманітнити. Наприклад, можна додати тости та зелень.
Однак навіть таку просту страву недосвідчені господині готують із помилкою.
Справа в тому, що далеко не кожен знає, як правильно солити яєчню.
Досвідчені кулінари відзначають, що солити потрібно лише білок. Пов’язано це з тим, що на жовтку сіль залишає негарні білі плями.
Робити це потрібно незадовго до готовності страви.
Щодо зелені, то посипати страву потрібно вже після смаження.
Розбивати яйця потрібно акуратно в гарячу сковороду, щоб вони не розтікалися сильно, а страва виглядала гарно. Важливо при цьому не зашкодити жовтку.
Ніколи не знаєте, коли починати нові проекти чи справи? У зодіаку є певні дні, коли ваші починання матимуть найкращі шанси на успіх! Ми розповімо вам, в які дні краще не зволікати, а діяти! Ось найбільш удачливі дні для нових починань, які принесуть ва...
Пройдіть цей простий і водночас пізнавальний тест! Достатньо лише кількох секунд, щоб відкрити для себе приховані риси, про які ви навіть не здогадувалися, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Цей тест ґрунтується на ідеї, що те, що ви бачит...