Яєчня- проста, швидка у приготуванні та улюблена багатьма страва на сніданок, передають Патріоти України.
Секрет такої затребуваності досить простий: за найменших зусиль можна отримати ситний, смачний, недорогий сніданок, який швидко готується.
Цю страву легко урізноманітнити. Наприклад, можна додати тости та зелень.
Однак навіть таку просту страву недосвідчені господині готують із помилкою.
Справа в тому, що далеко не кожен знає, як правильно солити яєчню.
Досвідчені кулінари відзначають, що солити потрібно лише білок. Пов’язано це з тим, що на жовтку сіль залишає негарні білі плями.
Робити це потрібно незадовго до готовності страви.
Щодо зелені, то посипати страву потрібно вже після смаження.
Розбивати яйця потрібно акуратно в гарячу сковороду, щоб вони не розтікалися сильно, а страва виглядала гарно. Важливо при цьому не зашкодити жовтку.
Реклама на сучасних смартфонах з'являється в додатках, спливає під час роботи та може навіть проникати у системні меню. Це не лише дратує, а й часто уповільнює пристрій. Про те, як самостійно прибрати більшість таких оголошень без сторонніх програм, пи...
Посивіння – природний процес, пов'язаний зі старінням, генетикою, умовами навколишнього середовища. Також на нього впливають вітаміни q мікроелементи – їхня нестача може прискорити посивіння і навіть призвести до передчасної втрати пігменту, передають ...