Яєчня- проста, швидка у приготуванні та улюблена багатьма страва на сніданок, передають Патріоти України.
Секрет такої затребуваності досить простий: за найменших зусиль можна отримати ситний, смачний, недорогий сніданок, який швидко готується.
Цю страву легко урізноманітнити. Наприклад, можна додати тости та зелень.
Однак навіть таку просту страву недосвідчені господині готують із помилкою.
Справа в тому, що далеко не кожен знає, як правильно солити яєчню.
Досвідчені кулінари відзначають, що солити потрібно лише білок. Пов’язано це з тим, що на жовтку сіль залишає негарні білі плями.
Робити це потрібно незадовго до готовності страви.
Щодо зелені, то посипати страву потрібно вже після смаження.
Розбивати яйця потрібно акуратно в гарячу сковороду, щоб вони не розтікалися сильно, а страва виглядала гарно. Важливо при цьому не зашкодити жовтку.
Цей простий візуальний тест розкаже вам, чи збудуться ваші найзаповітніші бажання. передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Подивіться на картинку внизу і виберіть одну зі сніжинок. Так ви дізнаєтеся, чи стане 2025 рік тим, у якому здійсниться в...
Жоден ранок не обходиться без запашного напою, який бадьорить і заряджає енергією на весь день, передають Патріоти України. Розповідаємо, чи можна підігріти каву в мікрохвильовці, як це вплине це на якість і смак напою. Так, напій можна підігрівати у м...