Найкращими у боротьбі з раком та заради профілактики онкології вважаються яблука. Також для максимального ефекту та користі їх рекомендовано їсти зі шкіркою. Про це пише журнал Nutrients, передають Патріоти України.
Так, яблука широко поширені в усьому світі та доступні у ціні. Також фрукт багатий джерелом фітохімічних речовин. У плоді є органічні та жирні кислоти, фенольні сполуки. За словами дослідників, яблука застосовують у профілактиці раку завдяки флавоноїдам проціанідинам. Окрім того, ці сполуки мають протиракові властивості.
Вчені дійшли висновку, що регулярне вживання яблук знижує захворюваність на різні види раку. Лікарі з'ясували, що яблука корисніше їсти неочищеними, адже у шкірці міститься приблизно у 2-4 рази більше концентрації флавоноїдів, ніж м'якоті.
Зазначається, що особливо корисними вважаються сорти яблук "Гренні Сміт", "Айдаред", "Червоний Рим", "Джонмак", "Глостер" і "Старкінг Делішес". Важливо, що на день достатньо з'їдати одне яблуко.
Орхідеї, попри свою екзотичність, не такі примхливі, як може здатися. Проте саме в міжсезонний періоди вони особливо вразливі до помилок у догляді. Втрата тургору листя, гниття кореневої системи або відсутність цвітіння – це сигнали, що квітці потрібна...
Видання Real Simple надало практичні поради та надало корисну інформацію, щоб дати відповідь на всі питання стосовно кави натщесерце, яке щодня хвилює тисячі людей, передають Патріоти України. Попри переваги, вживання кави на порожній шлунок — не завжд...