
Найкращими у боротьбі з раком та заради профілактики онкології вважаються яблука. Також для максимального ефекту та користі їх рекомендовано їсти зі шкіркою. Про це пише журнал Nutrients, передають Патріоти України.
Так, яблука широко поширені в усьому світі та доступні у ціні. Також фрукт багатий джерелом фітохімічних речовин. У плоді є органічні та жирні кислоти, фенольні сполуки. За словами дослідників, яблука застосовують у профілактиці раку завдяки флавоноїдам проціанідинам. Окрім того, ці сполуки мають протиракові властивості.
Вчені дійшли висновку, що регулярне вживання яблук знижує захворюваність на різні види раку. Лікарі з'ясували, що яблука корисніше їсти неочищеними, адже у шкірці міститься приблизно у 2-4 рази більше концентрації флавоноїдів, ніж м'якоті.
Зазначається, що особливо корисними вважаються сорти яблук "Гренні Сміт", "Айдаред", "Червоний Рим", "Джонмак", "Глостер" і "Старкінг Делішес". Важливо, що на день достатньо з'їдати одне яблуко.
Як це може зашкодити очам - розповідає офтальмолог мережі «Новий Зір» Руслан Казбекович Тамбієв, лікар вищої категорії, офтальмохірург, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. У повсякденному житті ми рідко замислюємося, що часто перенавантажує...
І це не яйце й не хліб, а крохмаль, який в азійській кухні додають до фрикадельок майже автоматично, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Сьогодні це вже не секрет: крохмаль у фарші працює як природний компонент для зв’язування. Він робить м...