Найкращими у боротьбі з раком та заради профілактики онкології вважаються яблука. Також для максимального ефекту та користі їх рекомендовано їсти зі шкіркою. Про це пише журнал Nutrients, передають Патріоти України.
Так, яблука широко поширені в усьому світі та доступні у ціні. Також фрукт багатий джерелом фітохімічних речовин. У плоді є органічні та жирні кислоти, фенольні сполуки. За словами дослідників, яблука застосовують у профілактиці раку завдяки флавоноїдам проціанідинам. Окрім того, ці сполуки мають протиракові властивості.
Вчені дійшли висновку, що регулярне вживання яблук знижує захворюваність на різні види раку. Лікарі з'ясували, що яблука корисніше їсти неочищеними, адже у шкірці міститься приблизно у 2-4 рази більше концентрації флавоноїдів, ніж м'якоті.
Зазначається, що особливо корисними вважаються сорти яблук "Гренні Сміт", "Айдаред", "Червоний Рим", "Джонмак", "Глостер" і "Старкінг Делішес". Важливо, що на день достатньо з'їдати одне яблуко.
Набряки можуть бути наслідком неправильного харчування, стресу, малорухливого способу життя або хронічних захворювань. У таких випадках на допомогу приходять натуральні засоби, і одним із них є чай Пуер. Про це пише Marca, передають Патріоти України. П...
Жовті плями від поту - справжній кошмар для білих сорочок. Зазвичай ми намагаємось відмити їх відбілювачем, ризикуючи зіпсувати тканину. Але японські вчені пропонують абсолютно новий метод: синє LED-світло, передають Патріоти України. Команда дослідник...