Крани у ванній будуть чистими втричі довше! Названо чудодійний засіб

Крани у ванній кімнаті швидко забруднюються під впливом води, мила, гелів для душу, косметичних засобів, зубної пасти. Магазинні засоби, хоч і справляються з брудом, але не відмивають змішувачі до блиску, передають Патріоти України.

Однак є простий і недорогий трюк, завдяки якому змішувачі виглядатимуть чистими та сяючими. Видання Sante plus поділилося лайфхаком.

Як швидко відмити кран у ванній

Існує ефективний спосіб вирішення цієї проблеми. Завдяки вазеліну очистити змішувачі можна удвічі швидше, ніж звичайними засобами. До того ж, поверхня залишатиметься чистою набагато довше.

Спершу слід протерти кран, щоб позбавитися від пилу. Підійде суха ганчірка або рушник. Важливо, щоб поверхня була повністю сухою. Ретельно змажте вазеліном змішувач, а потім протріть поверхню туалетним папером чи паперовим рушником. Після цього промийте кран чистою водою. Жирна основа вазеліну відштовхуватиме воду, вона буде вільно стікати, не лишаючи слідів.

Як видалити вапняний наліт

Поверхневого очищення недостатньо, щоб позбутися вапняного нальоту та інших накопичених залишків. У цьому випадку допоможе лимон. Лимонний сік видалить білий наліт. Крім того, він має знежирювальні, дезінфікуючі властивості і швидко позбавить від неприємного запаху.

Видавіть у ємність сік з кількох лимонів. Змочіть у ньому мочалку або губку і почніть чистити стінки душової кабіни. Можна також трохи розбавити сік водою. Після очищення ретельно змийте залишки рідини прохолодною водою.

Родина оцінить! Як приготувати ароматну картоплю зі скоринкою у духовці

вівторок, 23 квітень 2024, 10:15

Картопляні скибочки з ароматними прянощами, приготовлені у духовці, можуть стати ідеальним варіантом вечері. Готуйте за таким рецептом - і ви будете в захваті від смаку та скоринки, яка вийде, передають Патріоти України. Картоплю треба почистити та на...

Секрет досвідчених господинь! Що додати до котлетного фаршу - картоплю чи хліб

вівторок, 23 квітень 2024, 9:14

Всі ми звикли додавати до котлетного фаршу і картоплину і хліб, як робили наші мами та бабусі. Ці інгредієнти додаються для того, щоб зробити готові м’ясні вироби пишнішими та соковитішими, передають Патріоти України. Ось тільки варто задуматись, що к...