Краще їх позбутися! ТОП-3 антитрендові речі, які додають віку жінкам

Напередодні Нового року хочеться виглядати так, щоб на вулиці всі оберталися, а оточення засипало компліментами. Але, на жаль, із застарілим та антитрендовим одягом домогтися цього вкрай важко. І варто бути дуже обережним, щоб образ не додавав зайвого віку, передають Патріоти України.

Тому на Instagram-сторінці стилістки Інни Гриненко з'явилося відео про те, якого одягу варто позбутися і на що його замінити. Серед них дублянки, піджаки та штани.

1. Коротка приталена дублянка

Краще її замінити на довшу оверсайз дублянку натуральних відтінків.

2. Тонкий піджак у поєднанні із широким поясом

Влучніше ваш образ виглядатиме у дуеті широкого піджака із щільної тканини та зі стриманим шкіряним поясом. Якщо маєте натхнення, пояс можна замінити на в'язаний светр.

3. Закороткі штани не трендового принту

Варто надати перевагу однотонним довгим джинсам і штанам. Це не тільки виглядатиме стильніше, а й збереже воші ноги в теплі.

Зокрема, авторка відео радить: "Щоб не додавати зайвих собі років, вибирайте речі, які відповідають сучасному модному циклу, а якщо грішите і такі носите, то не одягайте багато неактуальних елементів одночасно, бо будете виглядати як персонаж з фільму про минуле".

Джерело: Обозреватель

Це справді працює! Учені назвали дієту, що знижує стрес

субота, 31 серпень 2024, 19:05

Нещодавні дослідження показують, що дотримання середземноморської дієти може допомогти знизити рівень стресу, передають Патріоти України. На відміну від західного раціону, який часто асоціюється з підвищеним стресом, середземноморська дієта, багата на ...

Помилка може дорого коштувати! Як не звести нанівець ефект від вживання ліків

субота, 31 серпень 2024, 18:06

У Міністерстві охорони здоров’я розповіли, яких помилок припускаються пацієнти при вживанні різних препаратів. У відомстві зазначили, ці похибки можуть зіпсувати ефект від лікування, передають Патріоти України. У МОЗ закликають уважно читати інструкцію...