
М'ясо входить у денний раціон великої кількості людей. Завдяки йому організм отримує натрій, фосфор, калій, магній і залізо. Однак мало хто знає всі особливості видів м'яса, передають Патріоти України.
У м'ясних продуктах міститься багато заліза, необхідного для утворення гемоглобіну і уникнення анемії. Як же зробити правильний вибір? Розглянемо види найкориснішого м'яса:
Зазвичай низькокалорійне біле м'ясо рекомендують дітям і людям зрілого віку.
Відповідь на питання, яке м'ясо найбезпечніше для дітей, давно дали дієтологи. Вони радять давати дітям м'ясо кролів, курчат та індички. Кролятина і індичатина практично не містять холестерину.
У той же час в гусятині, качатині і жирній свинині є велика кількість жирів, які важко засвоюються, тому їх давати дітям не рекомендують.
Французькі вчені вважають, що найбільшої шкоди організму людини може принести свинина, якщо в день з'їдати порцію вагою понад 160 г. Все через те, що в цьому м'ясі міститься гормон росту, який провокує запалення і набухання тканин.
Відзначимо, що при необхідності дотримання дієти варто спиратися на поради лікарів, що спеціалізуються на цьому питанні.
Якщо ви вже ввімкнули центральне опалення та помітили, що радіатори все ще холодні, є одна річ, яку вам потрібно обов’язково робити раз на рік, передають Патріоти України. Якщо ви хочете використовувати менше енергії та, можливо, зменшити свої рахунки,...
Етель Катерхем із Великої Британії, яка народилася ще 1909 року та відсвяткувала влітку 116-річчя, офіційно визнана найстарішою живою людиною у світі, передають Патріоти України. Попри увагу, яка прикута до її рекордного віку, сама Етель з гумором зізн...