М'ясо входить у денний раціон великої кількості людей. Завдяки йому організм отримує натрій, фосфор, калій, магній і залізо. Однак мало хто знає всі особливості видів м'яса, передають Патріоти України.
У м'ясних продуктах міститься багато заліза, необхідного для утворення гемоглобіну і уникнення анемії. Як же зробити правильний вибір? Розглянемо види найкориснішого м'яса:
Зазвичай низькокалорійне біле м'ясо рекомендують дітям і людям зрілого віку.
Відповідь на питання, яке м'ясо найбезпечніше для дітей, давно дали дієтологи. Вони радять давати дітям м'ясо кролів, курчат та індички. Кролятина і індичатина практично не містять холестерину.
У той же час в гусятині, качатині і жирній свинині є велика кількість жирів, які важко засвоюються, тому їх давати дітям не рекомендують.
Французькі вчені вважають, що найбільшої шкоди організму людини може принести свинина, якщо в день з'їдати порцію вагою понад 160 г. Все через те, що в цьому м'ясі міститься гормон росту, який провокує запалення і набухання тканин.
Відзначимо, що при необхідності дотримання дієти варто спиратися на поради лікарів, що спеціалізуються на цьому питанні.
Косметичні засоби напряму контактують з нашою шкірою, тож можуть впливати на її здоров’я. Особливо, якщо не дотримуватись термінів придатності косметики, передають Патріоти України. Але який саме термін використання таких продуктів вважається безпечним...
Багато хто чув, що після 30 років молоко нібито шкідливе і його слід уникати. Насправді це міф. Дорослі можуть сміливо включати молочні продукти у свій раціон, якщо у них немає лактозної непереносимості або алергії на білок, передають Патріоти України....