М'ясо входить у денний раціон великої кількості людей. Завдяки йому організм отримує натрій, фосфор, калій, магній і залізо. Однак мало хто знає всі особливості видів м'яса, передають Патріоти України.
У м'ясних продуктах міститься багато заліза, необхідного для утворення гемоглобіну і уникнення анемії. Як же зробити правильний вибір? Розглянемо види найкориснішого м'яса:
Зазвичай низькокалорійне біле м'ясо рекомендують дітям і людям зрілого віку.
Відповідь на питання, яке м'ясо найбезпечніше для дітей, давно дали дієтологи. Вони радять давати дітям м'ясо кролів, курчат та індички. Кролятина і індичатина практично не містять холестерину.
У той же час в гусятині, качатині і жирній свинині є велика кількість жирів, які важко засвоюються, тому їх давати дітям не рекомендують.
Французькі вчені вважають, що найбільшої шкоди організму людини може принести свинина, якщо в день з'їдати порцію вагою понад 160 г. Все через те, що в цьому м'ясі міститься гормон росту, який провокує запалення і набухання тканин.
Відзначимо, що при необхідності дотримання дієти варто спиратися на поради лікарів, що спеціалізуються на цьому питанні.
Проте за словами нутриціологині Катерини Крупкіної, яку нещодавно запросила на інтерв’ю Марічка Падалко для свого YouTube-каналу, важливо не те, коли саме ми їмо, а що обираємо на вечерю. Набряки вранці — це наслідок затримки рідини в організмі, яка на...
Малина – рослина досить чутлива до умов, у яких її вирощують. Від складу ґрунту та рівня зволоженості залежить, наскільки великими та смачними будуть ягоди, передають Патріоти України. А на склад ґрунту, звісно, впливають добрива, якими ви підживлюєте ...