Краще, ніж сухарі: ТОП-3 несподівані способи панірування котлет

Панірування котлет завжди актуальне - це дуже важливий етап роботи зі стравою. Якщо відмовитись від нього, котлети можуть бути сухими і твердими. Якщо вдома закінчились панірувальні сухарі - не біда. Вдома цілком реально знайти їм альтернативи. Про них розповіли на Pixelinform, передають Патріоти України.

Чипси

Такий варіант корисним можна назвати з великою натяжкою. Однак такі котлети просто вразять вас своєю якістю та смаком. Підійдуть чипси з будь-яким смаком. Їх потрібно подрібнити (можна зробити це просто в пакеті) і обваляти в них котлети.

Манка

Багатьох кулінарів даний варіант не лише не дивує — він навіть встиг вже стати основним. Манна крупа відмінно показує себе в якості панірування. Котлети виходять гарними та дуже приємними на смак.

Кукурудзяне борошно

Цей сорт борошна має хороші смакові якості. Завдяки такому паніруванню колір готових котлет виходить дивовижно золотавим.

Все дуже просто! Як приготувати натуральний дезодорант для чутливої шкіри

четвер, 26 вересень 2024, 23:10

Існує безліч рецептів приготування натурального дезодоранту, але цей цікавий тим, що в ньому, на відміну від інших, взагалі не використовується харчова сода, яка може викликати подразнення шкіри, передають Патріоти України. На сторінці Herbal Academy р...

А ви це знали? Скільки потрібно рухатися, якщо у вас сидяча робота - дослідження вчених

четвер, 26 вересень 2024, 18:48

Вчені підрахували, скільки вправ потрібно робити в день, щоб "компенсувати" сидячу роботу. Згідно з дослідженнями, до 40 хвилин фізичної активності щодня є правильним обсягом, щоб збалансувати 10 годин сидіння на місці, передають Патріоти України. Щопр...