Панірування котлет завжди актуальне - це дуже важливий етап роботи зі стравою. Якщо відмовитись від нього, котлети можуть бути сухими і твердими. Якщо вдома закінчились панірувальні сухарі - не біда. Вдома цілком реально знайти їм альтернативи. Про них розповіли на Pixelinform, передають Патріоти України.
Такий варіант корисним можна назвати з великою натяжкою. Однак такі котлети просто вразять вас своєю якістю та смаком. Підійдуть чипси з будь-яким смаком. Їх потрібно подрібнити (можна зробити це просто в пакеті) і обваляти в них котлети.
Багатьох кулінарів даний варіант не лише не дивує — він навіть встиг вже стати основним. Манна крупа відмінно показує себе в якості панірування. Котлети виходять гарними та дуже приємними на смак.
Цей сорт борошна має хороші смакові якості. Завдяки такому паніруванню колір готових котлет виходить дивовижно золотавим.
Зазвичай буває, що нижня частина випічки підгоряє, а верх не прогрівається належним чином, залишаючись блідим і негарним, що знижує апетитний вигляд страви, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Фахівці поділилися двома простими, але ефективн...
Харчова сода, знайома кожному на кухні, виявляється не лише незамінним помічником у випічці та побуті. Цей простий і доступний засіб може стати справжнім порятунком для ваших огірків на грядці, допомагаючи отримати рясний і здоровий урожай, передають П...