Панірування котлет завжди актуальне - це дуже важливий етап роботи зі стравою. Якщо відмовитись від нього, котлети можуть бути сухими і твердими. Якщо вдома закінчились панірувальні сухарі - не біда. Вдома цілком реально знайти їм альтернативи. Про них розповіли на Pixelinform, передають Патріоти України.
Такий варіант корисним можна назвати з великою натяжкою. Однак такі котлети просто вразять вас своєю якістю та смаком. Підійдуть чипси з будь-яким смаком. Їх потрібно подрібнити (можна зробити це просто в пакеті) і обваляти в них котлети.
Багатьох кулінарів даний варіант не лише не дивує — він навіть встиг вже стати основним. Манна крупа відмінно показує себе в якості панірування. Котлети виходять гарними та дуже приємними на смак.
Цей сорт борошна має хороші смакові якості. Завдяки такому паніруванню колір готових котлет виходить дивовижно золотавим.
Білий одяг завжди дуже швидко забруднюється. Більшість із нас поспішає швидше вкинути його у гарячу воду і випрати, передають Патріоти України. Однак експертка з прання Кеті Робертс попередила, що високі температури можуть зробити пляму твердою і непри...
Кожен, хто коли-небудь займався випічкою, знає, що навіть найдрібніші деталі можуть вплинути на кінцевий результат. Однією з таких деталей є температура яєць. Часто в рецептах зазначено, що яйця повинні бути кімнатної температури, але чому це так важли...