Панірування котлет завжди актуальне - це дуже важливий етап роботи зі стравою. Якщо відмовитись від нього, котлети можуть бути сухими і твердими. Якщо вдома закінчились панірувальні сухарі - не біда. Вдома цілком реально знайти їм альтернативи. Про них розповіли на Pixelinform, передають Патріоти України.
Такий варіант корисним можна назвати з великою натяжкою. Однак такі котлети просто вразять вас своєю якістю та смаком. Підійдуть чипси з будь-яким смаком. Їх потрібно подрібнити (можна зробити це просто в пакеті) і обваляти в них котлети.
Багатьох кулінарів даний варіант не лише не дивує — він навіть встиг вже стати основним. Манна крупа відмінно показує себе в якості панірування. Котлети виходять гарними та дуже приємними на смак.
Цей сорт борошна має хороші смакові якості. Завдяки такому паніруванню колір готових котлет виходить дивовижно золотавим.
На полицях українських супермаркетів можна знайти чимало видів риби - замороженої, копченої, солоної. Але мало хто знає, що деякі з них можуть бути небезпечними для здоров’я. РБК-Україна (проект Styler) розповідає, яка риба може бути справжньою отрутою...
Холодильник відіграє ключову роль у щоденному побуті, адже саме в ньому зберігаються продукти, термін придатності яких завдяки належним умовам значно подовжується. Щоб прилад залишався ефективним і надійним, він потребує регулярного та дбайливого догля...