Краще тимчасово утриматися: Вчені назвали напій, який може зробити тест на COVID-19 хибнопозитивним

Експрес-тест на антиген з використанням напою коли показав хибнопозитивний результат. Точну причину, по якій це відбувається, експерти поки не знайшли. Результати експерименту опубліковані в журналі Pharmazeutische Zeitung, повідомляють Патріоти України.

Учені університету Ліверпуля замість звичайних зразків з горла і носа взяли краплі напоїв: мінеральну воду, аналоги Coca Cola, Fanta і Sprite, різні фруктові соки та інші.

Вода і зразки напоїв з підсолоджувачами показали негативний результат, а концентрати соків і зовсім зробили тест недійсним. При цьому у напоїв на зразок коли результат був хибнопозитивним.

Фахівці хочуть провести подальші дослідження для вивчення впливу консервантів або інших компонентів цих напоїв на результат тесту. Також вчені хочуть з'ясувати, як поведе себе тест-система, якщо взяти аналіз у людини, яка щойно вжила колу. Поки що вони рекомендують здавати будь-який тест на коронавірус натщесерце.

Яких змін в житті вам не вистачає -тест у картинці

середа, 8 травень 2024, 14:07

Якщо ви живете у повсякденній рутині і давно мрієте змінити своє життя, але не знаєте з чого почати - тест у картинці дасть вам необхідні відповіді. Ваше внутрішнє відчуття підкаже, в якому напрямку вам необхідно рухатися, передають Патріоти України. П...

Це справді працює! Найкращі природні засоби для видалення запаху у ванній кімнаті

середа, 8 травень 2024, 11:30

Неприємний запах у ванній кімнаті — це причина дискомфорту та збентеження, особливо коли до вас приходять гості. Навіть якщо ванна кімната гарно прибрана, небажані та стійкі запахи можуть залишатися, оскільки є приховані джерела таких проблем. Існують ...