Американська дієтологиня Емі Гудсон назвала напій, що найбільше сприяє утворенню небезпечного для здоров'я вісцерального жиру на животі. Про це повідомляє Eat This, Not Thart!, зазначають Патріоти України,
"Вісцеральний жир – це жир, який огортає ваші внутрішні органи. Велика кількість жиру цього типу збільшує ризик розвитку інсулінорезистентності та, як наслідок, цукрового діабету другого типу, а також серцево-судинних захворювань та запальних процесів", – пояснила Гудсон.
Дієтолоиня закликала зменшувати відсоток вісцерального жиру в організмі. Для цього потрібно виконувати аеробні вправи, а також зменшити рівень хронічного стресу.
Гудсон зазначила, що насамперед варто забути про солодкі газовані напої, тому що в них міститься багато цукру та калорій, але водночас немає жодних корисних поживних речовин. Також у газовану воду часто додають фруктозу, яка, за словами дієтологині, при вживанні у великих кількостях перетворюється печінкою на жир, що може призвести до збільшення відсотка вісцерального жиру в організмі.
Сніданок – це важлива частина дня, яка допомагає відновити рівень енергії після ночі та забезпечує організм необхідними поживними речовинами. Для здорового старту обирайте продукти, багаті вітамінами, мінералами та антиоксидантами, які підтримують фізи...
В багатьох салатах використовують буряк. Він має приємну текстуру, досить нейтральний смак коренеплоду та добре поєднується з іншими інгредієнтами. Найчастіше згадують про «Оселедець під шубою» та «Вінегрет». Ще можна приготувати буряк з бринзою, кунжу...