Оливки і гіркий шоколад необхідні людському організму кожен день, інформує Ukr.Media. Вчені встановили, що шкірка оливок містить в собі оливкову кислоту, яка при попаданні в людський організм діє як протиракова речовина, передають Патріоти України.
Тому, регулярне вживання оливок в їжу допомагає людині боротися із загрозою онкологічного захворювання товстої кишки, а також раку грудей. А ще оливки містять в собі вітамін Е, який є потужним антиоксидантом. Що стосується шоколаду, то щоденне вживання шоколаду з високим рівнем какао перешкоджає несприятливим віковим змінам в мозку, захищаючи людину від погіршення пам'яті і занадто швидкого старіння.
Є такі види картоплі, які експерти в жодному разі не рекомендують садити, бо врожаю можна де дочекатися, передають Патріоти України з посиланням на РБК. Не рекомендовано висівати картоплю, яка дала мало урожаю минулого сезону. Перед висаджуванням бульб...
Лавровий лист – одна з найпопулярніших спецій, яку додають у супи, тушковані страви та соуси. Його аромат глибокий і насичений, але неправильне використання може зіпсувати смак страви, зробивши її гіркою. Варто розібратись, коли саме слід додавати лавр...