Оливки і гіркий шоколад необхідні людському організму кожен день, інформує Ukr.Media. Вчені встановили, що шкірка оливок містить в собі оливкову кислоту, яка при попаданні в людський організм діє як протиракова речовина, передають Патріоти України.
Тому, регулярне вживання оливок в їжу допомагає людині боротися із загрозою онкологічного захворювання товстої кишки, а також раку грудей. А ще оливки містять в собі вітамін Е, який є потужним антиоксидантом. Що стосується шоколаду, то щоденне вживання шоколаду з високим рівнем какао перешкоджає несприятливим віковим змінам в мозку, захищаючи людину від погіршення пам'яті і занадто швидкого старіння.
Виявилося, що цей напівфабрикат не такий простий у приготуванні, як це вважається. У кулінарів є свої хитрощі. Здавалося б, тут може бути складного. Закип’ятити воду, посолити, поперчити, кинути в каструлю лавровий лист і, нарешті, пельмені, передають...
Іноді так буває, що ми відчуваємо внутрішню порожнечу, немов нам чогось бракує для душевної рівноваги і абсолютного щастя, передають Патріоти України. Але як зрозуміти, яка ж частина пазла загубилася і заважає нам відчути себе "цілісною" і задоволеною...