Оливки і гіркий шоколад необхідні людському організму кожен день, інформує Ukr.Media. Вчені встановили, що шкірка оливок містить в собі оливкову кислоту, яка при попаданні в людський організм діє як протиракова речовина, передають Патріоти України.
Тому, регулярне вживання оливок в їжу допомагає людині боротися із загрозою онкологічного захворювання товстої кишки, а також раку грудей. А ще оливки містять в собі вітамін Е, який є потужним антиоксидантом. Що стосується шоколаду, то щоденне вживання шоколаду з високим рівнем какао перешкоджає несприятливим віковим змінам в мозку, захищаючи людину від погіршення пам'яті і занадто швидкого старіння.
Банани часто вважаються одним із найкорисніших фруктів завдяки своїй поживній цінності та універсальності у щоденному раціоні. Їх зручно брати з собою, легко поєднувати з іншими продуктами й вони чудово смакують, передають Патріоти України. . Однак, на...
Розмороження холодильника – це важливий процес, який впливає на ефективність роботи приладу та збереження продуктів. Багато хто нехтує правильним доглядом, що призводить до передчасного зносу техніки. Редакція FoodOboz розповість про основні помилки пр...