
Оливки і гіркий шоколад необхідні людському організму кожен день, інформує Ukr.Media. Вчені встановили, що шкірка оливок містить в собі оливкову кислоту, яка при попаданні в людський організм діє як протиракова речовина, передають Патріоти України.
Тому, регулярне вживання оливок в їжу допомагає людині боротися із загрозою онкологічного захворювання товстої кишки, а також раку грудей. А ще оливки містять в собі вітамін Е, який є потужним антиоксидантом. Що стосується шоколаду, то щоденне вживання шоколаду з високим рівнем какао перешкоджає несприятливим віковим змінам в мозку, захищаючи людину від погіршення пам'яті і занадто швидкого старіння.
Помилка у виборі iPad коштує дорого — в кращому випадку доведеться миритися з повільною роботою, в гіршому — планшет припадатиме пилом на полиці. Лінійка 2025 року пропонує чотири моделі, кожна з яких є найкращою для своїх завдань, але абсолютно не під...
Як це може зашкодити очам - розповідає офтальмолог мережі «Новий Зір» Руслан Казбекович Тамбієв, лікар вищої категорії, офтальмохірург, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. У повсякденному житті ми рідко замислюємося, що часто перенавантажує...