Краще забудьте про це! Лікарі назвали найшкідливіше печиво - вбиває серце і шлунок

Лікарі-дієтологи перерахували три види печива, яке є найшкідливішим для організму, а особливо - для дитячого. Від яких кондитерських смаколиків варто відмовитися, щоб не "вбити" мікрофлору шлунка і не порушити роботу серця - читайте нижче в нашому матеріалі. Про це пише health.glavred.info, передають Патріоти України.

Печиво з глазур'ю

Від таких ласощів лікарі настійно рекомендують відмовитися. Безсумнівно, шкоду несе зайвий цукор, на основі якого роблять глазур. Але не тільки. У неї додають шкідливі Е-добавки (Е200, Е322 і Е160а), які провокують алергію. Особливо небезпечно таке печиво для дитячого організму. А добавка Е475, якою також напихають глазуроване печиво, погано впливає на мікрофлору шлунка.

Пісочне печиво

Воно здається нешкідливим, адже в такому печиво немає начинки, токсичних барвників та інших "принад". Але лікарі кажуть, що пісочне печиво небезпечне. Так як через розсипчасту текстуру солодощі швидко втрачають товарний вигляд, в них часто додають добавку Е-527.

Але головним злом пісочного печива, звичайно ж є трансжир маргарин, на основі якого і роблять ласощі. Цей жир призводить до того, що утворюються холестеринові бляшки, що загрожує проблемами з серцем, судинами, виникненням ожиріння.

Вівсяне печиво

Хоча воно вважається самим нешкідливим, це не так. У вівсяному печиві занадто багато цукру і жиру, який навряд чи піде комусь на користь. Особливо сучасним дітям, які мало рухаються і багато часу проводять з гаджетами. Крім того в магазинному вівсяному печиві є добавка Е503, яка теж може викликати алергію і висип.

Цей тест розкриє правду! Хто ви - лідер думок чи турботлива особистість

субота, 27 квітень 2024, 6:13

Ця нова оптична ілюзія розкаже усе про вашу особистість. Загадкову ілюзію виклав фотограф Чарльз Меріот. Особливість її полягає в тому, що кожен бачить щось інше, передають Патріоти України. Те, на що ви звернете увагу найшвидше, коли подивитесь на зо...

Наскільки добре Ви знаєте ПДР? Автошкола запропонувала завдання, правильне рішення знайшла лише третина водіїв

субота, 27 квітень 2024, 5:40

Задача на тему початок руху та зміна його напрямку. За якою траєкторією дозволяється розвернутися водієві зеленого автомобіля в зображеній на малюнку ситуації? . Завдання запропонував канал "Школа авто". Перед зеленим автомобілем два перехрещення прої...