
Будьте обережними! Не встигнете ви подати кексики до столу, як їх уже з’їдять, зазначають Патріоти України.
Крок перший – збиваємо домашній сир, яйця та сметану. Додаємо вершкове масло, цукор і ваніль.
Крок другий – просіюємо борошно і додаємо розпушувач.
Крок третій – змішуємо густу масу і борошно до однорідності. Додаємо дрібку солі.
Крок четвертий – викладаємо готове тісто до попередньо змащених олією форм. Випікаємо у духовці при температурі 180 градусів. Перевіряємо готовність за допомогою зубочистки. Занурюємо її у кексик – якщо вона волога, він ще не готовий.
Крок п’ятий – декоруємо кексики на власний розсуд. І нехай вас буде солодко!
Для багатьох із нас аромат кави вранці є одним із найефективніших способів розпочати день. Однак коли ми тягнемося до улюбленої чашки гарячого напою, тихий голос в глибині свідомості повторює попередження про те, що кава нібито вимиває воду з організму...
Перед різдвяно-новорічними святами у наших домівках може зібратися непоганий запас шоколаду: від цукерок до інших виробів. З часом ви можете виявити, що цей шоколад став крейдяним або втратив свій насичений смак, передають Патріоти України. Часто це т...