Цей рецепт хороший тим, що він годиться для будь-якої риби - морської, річкової і навіть перемороженої, а також готового рибного фаршу, передають Патріоти України.
Насамперед чистимо картоплю і відварюємо її до м’якості. Потім зливаємо всю воду і робимо пюре звичайним способом. Додаємо шматочок вершкового масла, сіль, перець.
Доки пюре ще тепле, додаємо до нього пару ложок панірувальних сухарів і все разом добре розмішуємо. Сухарі можна замінити на манку або геркулес, попередньо подрібнений в блендері.
Додати рибний фарш до картопляного пюре. Туди ж потрібно відправити подрібнену зелень і чайну ложку гірчиці (можна діжонської).
Все добре перемішати, додати ще солі чи перцю (якщо потрібно). Сформувати з фаршу котлетки, обваляти їх у сухарях або борошні і обсмажити в олії на середньому вогні.
Опале листя восени — це справжня морока для садівників та городників. Воно покриває грядки щільним килимом. Чи потрібно прибирати опале листя восени? Перед городниками восени повстає досить важливе запитання: що робити з опалим листям на грядках, перед...
Дуже часто ми робимо з нашими побутовими приладами речі, які нам здаються зручними та безпечними, а насправді дуже скоро виведуть техніку з ладу. Яких неправильних дій краще уникати, щоб ваші прилади працювали якомога довше? РБК-Україна (проект Styler)...