Цей рецепт хороший тим, що він годиться для будь-якої риби - морської, річкової і навіть перемороженої, а також готового рибного фаршу, передають Патріоти України.
Насамперед чистимо картоплю і відварюємо її до м’якості. Потім зливаємо всю воду і робимо пюре звичайним способом. Додаємо шматочок вершкового масла, сіль, перець.
Доки пюре ще тепле, додаємо до нього пару ложок панірувальних сухарів і все разом добре розмішуємо. Сухарі можна замінити на манку або геркулес, попередньо подрібнений в блендері.
Додати рибний фарш до картопляного пюре. Туди ж потрібно відправити подрібнену зелень і чайну ложку гірчиці (можна діжонської).
Все добре перемішати, додати ще солі чи перцю (якщо потрібно). Сформувати з фаршу котлетки, обваляти їх у сухарях або борошні і обсмажити в олії на середньому вогні.
Дізнайтеся, що потрібно мати з собою, які документи оформити та як підготуватися до поїздки без зайвих хвилювань . Подорожі — це не лише про емоції, а й про підготовку. Особливо, коли мова йде про перетин кордону. Навіть якщо ви вже не раз були за кор...
Коли шукаєш автомобіль для родини, список вимог чималий. Хочеться, щоб усім було зручно. Потрібен простір – і для пасажирів, і для нескінченних дитячих речей, велосипедів чи торбин. А ще дуже важливою є безпека, адже немає нічого ціннішого за життя та ...