Кращий рецепт! Рибні бюджетні котлети, які завжди вийдуть

Цей рецепт хороший тим, що він годиться для будь-якої риби - морської, річкової і навіть перемороженої, а також готового рибного фаршу, передають Патріоти України.

Повний список інгредієнтів:

  • 500 грам рибного фаршу;
  • 500 грам картоплі;
  • 30 грам вершкового масла;
  • кріп;
  • 2 ст. л. білих сухарів;
  • 1 ч. л. гірчиці;
  • сіль, перець – за смаком;
  • рослинна олія для обсмажування.

Приготування:

Насамперед чистимо картоплю і відварюємо її до м’якості. Потім зливаємо всю воду і робимо пюре звичайним способом. Додаємо шматочок вершкового масла, сіль, перець.

Доки пюре ще тепле, додаємо до нього пару ложок панірувальних сухарів і все разом добре розмішуємо. Сухарі можна замінити на манку або геркулес, попередньо подрібнений в блендері.

Додати рибний фарш до картопляного пюре. Туди ж потрібно відправити подрібнену зелень і чайну ложку гірчиці (можна діжонської).

Все добре перемішати, додати ще солі чи перцю (якщо потрібно). Сформувати з фаршу котлетки, обваляти їх у сухарях або борошні і обсмажити в олії на середньому вогні.

Найгірші програми прання: Як ви псуєте свій одяг і переплачуєте за це

понеділок, 24 листопад 2025, 18:14

Ви роками користуєтесь одними й тими ж налаштуваннями пральної машини? Це звична помилка. Дізнайтеся, які дві програми прання шкодять вашому одягу і рахунку за електроенергію, а також як правильно налаштувати цикл, щоб одяг довше виглядав новим, переда...

Розставлено крапки над "і": Чи треба накривати каструлю кришкою, коли вариться суп, чи ні

понеділок, 24 листопад 2025, 17:50

Кожен, хто готує вдома перші страви, хоча б раз задавався цим запитанням: закривати каструлю кришкою під час приготування чи залишати суп відкритим. І професійні кухарі наголошують, що саме від цього залежить смак, аромат і прозорість бульйону. Та насп...