Цей рецепт хороший тим, що він годиться для будь-якої риби - морської, річкової і навіть перемороженої, а також готового рибного фаршу, передають Патріоти України.
Насамперед чистимо картоплю і відварюємо її до м’якості. Потім зливаємо всю воду і робимо пюре звичайним способом. Додаємо шматочок вершкового масла, сіль, перець.
Доки пюре ще тепле, додаємо до нього пару ложок панірувальних сухарів і все разом добре розмішуємо. Сухарі можна замінити на манку або геркулес, попередньо подрібнений в блендері.
Додати рибний фарш до картопляного пюре. Туди ж потрібно відправити подрібнену зелень і чайну ложку гірчиці (можна діжонської).
Все добре перемішати, додати ще солі чи перцю (якщо потрібно). Сформувати з фаршу котлетки, обваляти їх у сухарях або борошні і обсмажити в олії на середньому вогні.
Відмити духовку від жиру, кіптяви та залишків їжі буває досить складно. Навіть магазинна хімія не завжди допомагає, Патріоти України. Але існує простий народний спосіб, яким користувалися ще наші бабусі. Він допоможе розм’якшити навіть застарілий бруд....
Церковне свято 20 жовтня за новим церковним календарем (2 листопада за старим) - день пам'яті великомученика Артемія Антіохійського, воєначальника. У народі день прозвали Артемієм, зазначають Патріоти України. За старим стилем - день пам'яті святого Се...