Кращий рецепт всіх часів! Як закатати помідори без оцту - томати сподобаються всім

Чудовий рецепт, кому не можна оцет. Розсіл випивають миттєво, передають Патріоти України.

Інгредієнти:

Розрахунок на 3-х літрову банку:

  • лимонна кислота - 1 ч. л.
  • цукор - 5 ст. л. з гіркою,
  • сіль - 2 ст. л. без гірки,

Розрахунок на літрову банку:

  • лимонна кислота - кавова ложечка,
  • цукор - 2 ст. ложки без гірки,
  • сіль - трохи більше половини столової ложки.

Приготування:

Укладаємо помідори в банку, потім спеції: часник 2-3 зубчики, перець горошком, гвоздика, кориця шматочками. Заливаємо окропом і даємо охолонути, потім зливаємо воду. Додаємо в банку сіль, цукор і лимонну кислоту. Заливаємо повторно окропом і закатуємо.

Джерело: Ukr.Media

Є секрет! Скільки хвилин варити яйця і навіщо додавати оцет

п’ятниця, 31 січень 2025, 11:28

Яйця – дуже смачний та цінний продукт, який має бути у раціоні кожного. Яйця найкраще їсти у вареному вигляді, але варити їх потрібно так, щоб жовток був рідким, це близько 3-4 хвилин варіння, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz ділиться пора...

Ви будете здивовані! Чому в СРСР заборонили кетчуп

п’ятниця, 31 січень 2025, 9:32

На полицях магазинів бувшого Радянського союзу можна було знайти багато різноманітних соусів. Проте кетчупу серед них не було, передають Патріоти України. Більше того, кетчуп був навіть під забороною, а його назви забрані з усіх кулінарних книг. Чому с...