Названа наймодніша зачіска цього сезону - Midi Flick. Така стрижка була у тренді у 90-х роках. Для неї характерні об'єм, довжина до ключиць багатошаровість. Головна фішка такого укладання - кінчики локонів, загнуті вгору, передають Патріоти України.
Термін Midi Flick вигадав британський стиліст Том Сміт. Він назвав стрижку найкрутішою тенденцією осені 2022 року. Він підкреслив, що зачіска оптимально підходить для різного типу волосся,особливо для тонкого.
Бьюті-експерт порадив вибирати довжину на рівні між верхньою частиною ключиці та верхньою частиною плеча. Ця стрижка є різновидом каскаду, тому шари різної довжини пасм повинні м'яко обрамляти овал обличчя.
Якщо обличчя кругле, краще зупинити вибір на проділі, зміщеному від центру. Таким чином вдасться досягти ефекту контурингу завдяки шарам волосся, що спадає в області вилиць.
Серцеподібній формі обличчя підійде проділ збоку або посередині. Можна зробити довгий чубчик, який відкриватиме нижню частину вилиць. Дівчатам із квадратною формою обличчя бажано уникати проділу посередині. Оптимально вистригти недбалі шари локонів.
Подовженим особам підійдуть короткі локони ближче до підборіддя. Пасма з одного боку краще заправляти за вухо, щоб збільшити об'єм в області щік.
Стрижка вимагає укладання. Вимийте голову та нанесіть пінку або спрей. Потім потрібно просушити локони феном, використовуючи велику круглу щітку. Піднімайте локони біля коріння і сушіть, загинаючи їх кінчики нагору.
"Midi Flick ідеально підходить для надання об'єму тонкого та середнього волосся, але при правильному підході її можна адаптувати і для більш густих локонів", - цитує стиліста британський Glamour
Є такі види картоплі, які експерти в жодному разі не рекомендують садити, бо врожаю можна де дочекатися, передають Патріоти України з посиланням на РБК. Не рекомендовано висівати картоплю, яка дала мало урожаю минулого сезону. Перед висаджуванням бульб...
Лавровий лист – одна з найпопулярніших спецій, яку додають у супи, тушковані страви та соуси. Його аромат глибокий і насичений, але неправильне використання може зіпсувати смак страви, зробивши її гіркою. Варто розібратись, коли саме слід додавати лавр...