Кращий вибір для тонкого волосся! Наймодніша стрижка осени - Midi Flick (фото)

Названа наймодніша зачіска цього сезону - Midi Flick. Така стрижка була у тренді у 90-х роках. Для неї характерні об'єм, довжина до ключиць багатошаровість. Головна фішка такого укладання - кінчики локонів, загнуті вгору, передають Патріоти України.

Термін Midi Flick вигадав британський стиліст Том Сміт. Він назвав стрижку найкрутішою тенденцією осені 2022 року. Він підкреслив, що зачіска оптимально підходить для різного типу волосся,особливо для тонкого.

Бьюті-експерт порадив вибирати довжину на рівні між верхньою частиною ключиці та верхньою частиною плеча. Ця стрижка є різновидом каскаду, тому шари різної довжини пасм повинні м'яко обрамляти овал обличчя.

Якщо обличчя кругле, краще зупинити вибір на проділі, зміщеному від центру. Таким чином вдасться досягти ефекту контурингу завдяки шарам волосся, що спадає в області вилиць.

Наймодніша стрижка осени - Midi Flick: краща зачіска для тонкого волосся

Серцеподібній формі обличчя підійде проділ збоку або посередині. Можна зробити довгий чубчик, який відкриватиме нижню частину вилиць. Дівчатам із квадратною формою обличчя бажано уникати проділу посередині. Оптимально вистригти недбалі шари локонів.

Подовженим особам підійдуть короткі локони ближче до підборіддя. Пасма з одного боку краще заправляти за вухо, щоб збільшити об'єм в області щік.

Стрижка вимагає укладання. Вимийте голову та нанесіть пінку або спрей. Потім потрібно просушити локони феном, використовуючи велику круглу щітку. Піднімайте локони біля коріння і сушіть, загинаючи їх кінчики нагору.

"Midi Flick ідеально підходить для надання об'єму тонкого та середнього волосся, але при правильному підході її можна адаптувати і для більш густих локонів", - цитує стиліста британський Glamour

От у чому секрет! Як зберегти соковитість грудки в процесі смаження

субота, 20 квітень 2024, 9:13

Багато хто знає про те, що куряче філе є дуже складним м’ясом для смаження, оскільки в процесі термічної обробки втрачає соковитість. Тому грудка часто виходить сухою. Однак при правильному методі смаження цього можна уникнути. Які секрети у цьому допо...

Секрет досвідчених господинь! Де найкраще зберігати хліб, щоб він був свіжим до трьох тижнів

субота, 20 квітень 2024, 8:56

Щоб зберегти свіжість хліба надовго та захистити його від сторонніх запахів, можна скористатися підручними засобами, передають Патріоти України. Не завжди вдається з'їсти весь хліб одразу. Тому кмітливі господині вдаються до деяких хитрощів щодо його ...