
У спеку більшість вважає за краще освіжатися за допомогою лимонадів або питної води. Хтось готує прохолодні напої сам, передають Патріоти України.
Часто для домашніх рецептів вибирають цитрусові, ігноруючи при цьому трави та коріння, що ростуть у багатьох на грядках і дозволяють приготувати корисний лимонад.
Для приготування потрібно:
Як готувати
Лимони помийте, вичавте сік, а цедру, що залишилася, не викидайте.
Від середнього імбирного кореня відріжте шматочок трохи більше 3-4 сантиметри.
Очистіть його та натріть на дрібній терці. Потім подрібніть лимонну цедру (блендер або як зручно), змішайте отриману масу з імбиром.
Листя м’яти промийте і подрібніть ножем.
Далі сік, імбирно-лимонну масу, цукор і м’яту змішайте і залийте 200 мл охолодженої води.
Перемішайте, дайте настоятись, потім процідіть через сито чи марлю.
У результаті має вийти 300-350 мл готового концентрату, який залишиться розбавити охолодженою газованою питною водою.
Розлийте лимонад по склянках, додайте лід та насолоджуйтесь прохолодою!
Якість сну напряму залежить від того, що ми їмо ввечері. Особливо це важливо для людей старшого віку, адже нічний відпочинок впливає на роботу серця, пам’ять і загальне самопочуття. Дієтологи попереджають: певні продукти перед сном можуть не лише позба...
Момент, коли ви стоїте в дверях кухні чи іншої кімнати і думаєте: "Навіщо я сюди прийшов?", знайомий багатьом. Це не ознака втрати пам’яті — просто працює так званий ефект дверного отвору. передають Патріоти України. Що це таке Вчені, зокрема Габріель...