Такий салатик точно гідний бути на святковому столі. Красиво оформлений, дуже смачний, ситний і легкий одночасно, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Приготування:
Відварені овочі натріть на крупній тертці. Всі овочі варіть в підсоленій воді або підсолюйте в процесі викладання шарів.
Також натріть 2 яйця і 3 жовтки окремо, залишивши 1 білок для прикраси. Курячу грудку і мариновані огірки наріжте кубиками. Всі шари промащуються заправкою з майонезу навпіл з густим йогуртом.
Перший шар — 1/3 картоплі, потім — 1/2 огірків, 1/2 всієї грудки, знову 1/3 знову картоплі, всю моркву, весь лук і останній шар картоплі. Далі-друга половина огірків і грудки.
Завершуємо листковий салат шаром натертих відварених яєць, також змащених заправкою. Відправляємо в холодильник на пару годин для стабілізації.
Дайкон (білу редьку) ріжемо на тонкі кільця, замочуємо у воді з 1 ч.л. солі на 15 хвилин, щоб пом'якшити і прибрати гіркоту.
Боки салату змащуємо тонким шаром заправки. Зверху і з боків закриваємо салат пергаментним папером, як подарунок. Виделкою викладаємо натертий буряк на не закриті частини. Прибираємо пергаментний папір, викладаємо яєчний білок.
Залишається тільки зробити прикрасу з редьки. Складіть 7-8 кружечків в смугу, закрутіть, скріпіть двома зубочистками посередині. Розгорніть пелюстки троянди. Прикрасьте салат квіточками з дайкона.
Також прикрасьте салат гілочками кропу. Дуже ніжний, легкий і ситний одночасно, гідний святкового столу салат! Детальніше про те, як приготувати і оформити салат з копченою куркою дивіться у відео нижче:
М’ясо за цим рецептом виходить м’яким, навіть яловичина здається, що ніжна, мов куряче філе. Ідеальна м’ясна підлива до гарніру розпадається на волокна варто лише взяти губами шматочок, передають Патріоти України. Інгредієнти:. Свіже м’ясо ріжемо таким...
Психологи кажуть, що далеко не завжди люди перебувають саме в тих стосунках, у яких їм хотілося б бути. Зрозуміло, що всі бажають "любові та щастя", але як досягти цього? УНІАН пропонує психологічний тест на характер за картинками, щоб зрозуміти, що ва...