Красивий дім на Великдень: 5 надзвичайно чудових ідей, щоб створити атмосферу на світле свято (фото)

Як створити в своєму будинку святкову атмосферу. Це зовсім не складно!

Уже продумуєте рецепт паски і декор писанок? А як щодо прикрашання житла? Патріоти України пропонують вам п'ять цікавих ідей для декору вашого будинку, які створять абсолютно особливу атмосферу під час великодніх свят. Надихайтеся нашими прикладами, створюйте декор своїми руками і обов'язково залучайте до цього дітей - вони будуть в захваті!

Великодній вінок

Такий декор поки для нас в новинку, хоча в Європі використовується вже давно. Вінок ефектно виглядає і, головне, створює святкову атмосферу буквально з самого порога. Втім, вінок необов'язково вішати на вхідні двері, він буде чудовою прикрасою будь-якого куточка вашого будинку. Використовуйте для основи вінка гілки верби, а для прикрашання - писанки і яскраві стрічки. Кольори вибирайте світлі, весняні - жовтий, зелений, рожевий, адже Великдень - це символ пробудження і оновлення.

Великоднє дерево

У Німеччині та Великобританії традиція прикрашати великоднє дерево існує вже кілька століть. Чому б не спорудити великоднє деревце і нам? Знадобляться гілочки верби або просто голі гілки (Їх можна пофарбувати в білий колір). Помістіть гілки у вазу, наповніть її піском або галькою і приступайте до прикрашання. Весняні квіти, писанки (для декорування слід використовувати тільки шкаралупу або пластикові/дерев'яні муляжі яєць), стрічки, великодні кролики - вибирайте декор на свій смак.

Великодні гнізда

Декоративні пташині гнізда стануть чудовою прикрасою святкового столу. Використовуйте тонкі гілочки верби або суху траву, за допомогою картонної основи і клею спорудіть з них гніздо. Всередину викладіть пір'ячко, писанки, шматочки кори, шишки, гілочки верби. Надихайтеся нашими прикладами!

Великодні композиції

Ніжна композиція з весняних квітів миттєво наповнить будинок святковим настроєм. Доповнити їх можна стрічками, фетровими іграшками, корінням, мохом, травою і, звичайно, крашанками.

Великодні гірлянди

Відмінна ідея - виготовити великодню гірлянду і прикрасити вікна або розмістити її на стіні. Можна вирізати різнокольорових зайців або птахів з щільного картону або фетровому паперу і повісити їх за допомогою декоративних дерев'яних прищіпок на мотузку. А можна просто прикрасити вікна в будинку писанками на довгих стрічках. Ніщо не повинно стримувати вашу фантазію!



Секрет досвідчених господинь! У чому замочити магазинну курку, щоб позбавитися шкідливих речовин

вівторок, 23 квітень 2024, 18:10

Багато хто знає, що м’ясо курей, вирощених на птахофабриках, містить гормони росту та антибіотики. Крім того, щоб тушки зберігалися довше, їх обробляють спеціальними консервантами. Щоб видалити шкідливі речовини з м’яса птиці, слід скористатися розсоло...

Діти оцінять! Шоколадні яйця до великоднього столу - рецепт, який точно здивує

вівторок, 23 квітень 2024, 17:44

Фудблогерка Валерія Велігура перед Великоднем порадила фоловерам спробувати приготувати шоколадні яйця до святкового столу, передають Патріоти України. «Повітряний шоколадний мус… Глазур з горішками… Такий десерт точно здивує ваших близьких», — ствердж...