Українці, як відомо, народ, який вміє чудово готувати та смачно поїсти. Сила-силенна українських рецептів розлетілася по світу і в різних країнах люди з величезним задоволенням їдять ці ласощі, передають Патріоти України.
Крученики — це національна українська м'ясна страва, яка припаде до смаку навіть вишуканому гурману, попри те, що готується просто і зі звичайних інгредієнтів. Нічого надприродного в приготуванні немає.
По суті крученики з себе представляють невеликі, розміром з котлету, м'ясні рулети з начинкою. Причому в різних областях України начинку, традиційно кладуть різну. Та й по правді кажучи, не може тут бути одноманітності — широта душі не сприймає суворих рамок. Так, що начинку кручеників можна готувати як душа забажає. Власне, і м'ясо використовується теж різне: яловичина, свинина, курятина.
Нижче представляємо покроковий рецепт з Волинської області. Тут готують крученики своєрідним, але дуже смачним способом.
Інгредієнти для основи
Для грибної начинки
Для рисово-фруктової начинки
Приготування
Приємного апетиту!
Інколи процес приготування настільки захопливий та насичений, що опісля весь одяг просякнутий кухонними запахами. Ми розповімо, як за допомогою всього лише одного інгредієнта позбутися цих неприємних ароматів, передають Патріоти України. Блогерка Бебс ...
Щодня на кухні господині стикаються з безліччю проблем, особливо в процесі готовки. При приготуванні їжі на решітці кухонної плити залишається жировий наліт, алюмінієвий посуд при неправильному використанні обростає чорними плямами, а сковорода починає...