Критики назвали ТОП-5 шапок нового сезону, які не варто купувати нікому

Шапки мені не йдуть - одна з найпопулярніших фраз, яку можна почути з приходом осені. Але сьогодні поговоримо не про те, як перемогти цей стереотип, а про те, до чого може привести подібна омана. Буває, що дівчата, вважаючи, що шапки їм не йдуть, намагаються знайти що-небудь таке... і здрастуй, модний провал!

Щоб тяга до експерименту не закінчилася промахом, "Школа IQ стилю" поділилася в Instagram списком з п'яти антитрендів серед шапок, зазначають Патріоти України.

Які шапки не потрібно вибирати:

1. Шапка зі стразами.

Почувши на свою адресу комплімент "блискуча жінка", перевірте, чи немає на вашій шапці такої блискучої пишноти. Залиште пір'я і стрази для сценічних костюмів Філіпа Кіркорова.

2. Шапка з вушками.

- Бабуся, а чому у тебе такі великі вуха? - Це щоб краще тебе чути, внученька! - Ну тоді слухай, бабуся: твоя шапка просто з ряду геть! Кінець казки. Ні, це не мило, не іронічно і не молодить.

3. Шапка з в'язаного хутра

Хто придумав носити на голові ці капкейки - незрозуміло.

4. Шапка з хутряним помпоном

Зшитий ковпак не по-колпаковски, треба недоколпакований ковпак...забезпечити величезним песцевим помпоном і видавати за модну шапку. Ні, не варіант, якщо вам більше 10 років.

5. Хутряна вушанка

Автентично буде виглядати тільки в екстремальних температурних умовах "замерзнути або вижити". Але в таких обставинах вже і в цілому не до образу. Під міським снігом, в улюбленому пуховику, та ще й в такій шапці, ви будете виглядати як дядько Федір з Простоквашино.

Ілюстративне фото (instagram.com/iq_style_school)

Якщо ви думаєте, що на цьому список невдалих моделей закінчений - на жаль, ні. Це тільки верхівка антитрендового айсберга. Але є і хороша новина - шапки вам йдуть, потрібно просто знати, як їх вибирати з урахуванням зовнішності, рис обличчя та інших особливостей.

ТОП-3 речі, які ви робили неправильно, коли варили пельмені

четвер, 28 березень 2024, 18:57

Виявилося, що цей напівфабрикат не такий простий у приготуванні, як це вважається. У кулінарів є свої хитрощі. Здавалося б, тут може бути складного. Закип’ятити воду, посолити, поперчити, кинути в каструлю лавровий лист і, нарешті, пельмені, передають...

Психологічний тест: Що вам потрібно для щастя

четвер, 28 березень 2024, 18:07

Іноді так буває, що ми відчуваємо внутрішню порожнечу, немов нам чогось бракує для душевної рівноваги і абсолютного щастя, передають Патріоти України. Але як зрозуміти, яка ж частина пазла загубилася і заважає нам відчути себе "цілісною" і задоволеною...