Куди там картоплі фрі! Дуже смачна часникова картопля - гостра, хрустка і готується легко (відео)

Такий варіант картоплі називають "іспанський сором", вона гостра і дуже смачна, готується легко. Такий варіант навіть корисний, його не потрібно смажити. Картопелька підійде і як гарнір, і навіть як самостійна страва, зазначають Патріоти України.

Інгредієнти

  • картопля — 1 кг.
  • часник — 4 зубчики
  • гострий перець — 1 шт.
  • солодкий перець — 1 шт.
  • рослинна олія
  • зелень петрушки
  • сіль

Приготування

1. Картоплю нарізаємо кубиками, не надто великими і не дрібними. Додаємо в картоплю сіль, щедру дрібку і рослинну олію. Добре перемішуємо.

2. Відправляємо картоплю на деко і запікаємо при температурі 180-200 градусів хвилин 30 до готовності.

3. За 5 хвилин до готовності картоплі приготуємо соус. 4 зубчики часнику обсмажуємо кілька секунд на ложці рослинної олії. Сюди ж додаємо одну порізану солодку перчину кубиками і трохи гострого перцю його також подрібнюємо дрібним кубиком. Обсмажуємо буквально пару хвилин, стежте, щоб не підгорів часник. Додаємо дрібно порізану петрушку (можете взяти іншу улюблену зелень), прогріваємо пів хвилини.

4. Готову картоплю відправляємо в зелень, добре перемішуємо і можна подавати.

Подробиці дивіться в короткому відео.

Смачного!

Психологічний тест! Оберіть соус і дізнайтеся, яких стосунків вам варто уникати

четвер, 25 квітень 2024, 18:15

Як відомо, ідеальних людей не існує і всім нам доводиться миритися з поганими сторонами своєї другої половинки. Однак для кожної людини існує недолік, який вона не зможе прийняти у свого партнера. Психологічний тест у картинці визначить, яка негативна ...

Це справді працює! Як відмити чайник від накипу без хімії - універсальні способи

четвер, 25 квітень 2024, 17:44

Якщо кип'ятити у чайнику нефільтровану проточну воду, з часом, на посуді починає з'являтися накип. Звичайним миючим засобом його відмити майже нереально. Але можна скористатись, одним з наступних методів, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz р...