Багато людей полюбляють крильця з фастфудів, тому Instagram-аккаунт great.food поділився рецептом їх домашнього приготування, передають Патріоти України.
– крильця;
– рослинна олія;
– паприка;
– часник;
– сіль;
– кукурудзяні пластівці;
– льєзон (рідка суміш яєць і молока);
– борошно.
Треба взяти десяток крилець, оглянути їх щодо наявності пір’їнок, а потім помістити в каструлю з трохи підсоленою водою і поставити її на вогонь. Доводимо це до кипіння, знімаємо піну і прибираємо каструлю з вогню, щоб курка охолола в бульйоні.
Потім дістаємо крильця, обвалюємо їх у борошні і льєзоні. Якщо ви полюбляєте гостре, то можна скористатися паприкою і гострим перцем, які треба додати в льєзон. Для яскравого смаку рекомендується часник.
Панірувальним засобом стануть кукурудзяні пластівці, які треба розкришити руками. Паніруємо ними крильця, які перед цим мокли в льєзоні. Страві треба дати 10 хвилин для відпочинку, а після перевернути і знову залишити. Яйце швидко сохне і за 20 хвилин зможе просякнути курку.
Паралельно гріємо казан або пательню з маслом до 180 градусів. Якщо ви опустили крильце в масло і бачите бульбашки, тоді масло готове. Смаження повинно відбуватися швидко – від 30 до 60 секунд для кожного крильця. Смачного!
Не всі дрова однаково придатні для використання в різних типах опалювального обладнання, передають Патріоти України. Кожна порода дерева відрізняється характерною щільністю структури, тому не всі дрова однаково придатні для опалення. Які дрова найкраще...
Цей простий візуальний тест розкаже вам, чи збудуться ваші найзаповітніші бажання. передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Подивіться на картинку внизу і виберіть одну зі сніжинок. Так ви дізнаєтеся, чи стане 2025 рік тим, у якому здійсниться в...