Куди там KFC! Рецепт смачних крилець, який здивує гурманів

Багато людей полюбляють крильця з фастфудів, тому Instagram-аккаунт great.food поділився рецептом їх домашнього приготування, передають Патріоти України.

ІНГРЕДІЄНТИ:

– крильця;

– рослинна олія;

– паприка;

– часник;

– сіль;

– кукурудзяні пластівці;

– льєзон (рідка суміш яєць і молока);

– борошно.

ПРИГОТУВАННЯ:

Треба взяти десяток крилець, оглянути їх щодо наявності пір’їнок, а потім помістити в каструлю з трохи підсоленою водою і поставити її на вогонь. Доводимо це до кипіння, знімаємо піну і прибираємо каструлю з вогню, щоб курка охолола в бульйоні.

Потім дістаємо крильця, обвалюємо їх у борошні і льєзоні. Якщо ви полюбляєте гостре, то можна скористатися паприкою і гострим перцем, які треба додати в льєзон. Для яскравого смаку рекомендується часник.

Панірувальним засобом стануть кукурудзяні пластівці, які треба розкришити руками. Паніруємо ними крильця, які перед цим мокли в льєзоні. Страві треба дати 10 хвилин для відпочинку, а після перевернути і знову залишити. Яйце швидко сохне і за 20 хвилин зможе просякнути курку.

Паралельно гріємо казан або пательню з маслом до 180 градусів. Якщо ви опустили крильце в масло і бачите бульбашки, тоді масло готове. Смаження повинно відбуватися швидко – від 30 до 60 секунд для кожного крильця. Смачного!

Перевірте себе! Тест у картинці визначить, чого вам не вистачає для щастя

четвер, 18 квітень 2024, 18:12

Кожна людина постійно чогось хоче і прагне нових цілей. Однак не всім вдається зрозуміти, що саме нам потрібно для того, щоб відчути щастя, легкість та гармонію у собі, передають Патріоти України. Психологічний тест у картинці визначить, чого потребує ...

Що підготувала вам доля? Цей тест у картинці визначить ваше майбутнє

четвер, 18 квітень 2024, 17:12

Якщо ви намагалися дізнатися, що на вас чекає у найближче майбутнє, тоді цей тест якраз для вас. Психологічний тест у картинці допоможе знайти відповідь на болючі питання. Можливо, доля приготувала сюрпризи, проте варто знати, чи вони приємні, передают...