Кілька в томаті за часів СРСР - це всеодно що зараз гамбургер або чізбургер, але вона була ще й дуже бюжетною. Улюблена їжа, від якого мало хто відмовлявся. І риба була справді якісною – як на вигляд, так і на смак. Але пройшли десятки років, та багато чого змінилося, передають Патріоти України.
Про те, чому кільку в томаті із сучасних супермаркетів спеціалісти не захотіли навіть спробувати, і в чому причина зіпсованості продукту, йдеться в сюжеті ТСН.
Було проведено експеремент: журналісти придбали 10 банок різних торгових марок і запропонували оцінити їх студентам-товарознавцям разом з викладачкою КНТЕУ Олени Сидоренко.
Те, що продукт немає цілісної структури і схожи на кашу зауважив четвертокурсник Павло Бацюра: "Це зовсім не відповідає жодному стандарту! Не хочу куштувати. Я гадаю, що таке куштувати небезпечно".
Сама ж викладачка, Олена Сидоренко, розповідає: ""Це може спричинити отруєння. Така риба, скоріше за все, довго зберігалась, перед тим як з неї виготовили консерву"
За результатами спостережень виявили: у деяких виробників риба була абсолютно цілою – з нутрощами і головою, але за ДСТУ, як зауважуюють журналісти ТСН, це не припустимо. Для загущення в томатну підливку додають багато цукру та борошна, щоб замаскувати не дуже приємний смак.
Якісну рибу все ж виготовляють, але вона в рази дорожча і поставляється у США та Ізраїль. Про це розповіли самі виробники. Що ж, А у звичайних середньостатистичних магазинах і далі залишається "закатане в банки сміття", – зауважує журналіст Костянтин Грубич.
Тому таку страву можна і потрібно готувати вдома. Ідеєю поділилась viktoriia_vernugora на своїй сторінці в Instagram.
Інгредієнти :
Спосіб приготування:
Чи знали ви, що деякі прості прикмети можуть вплинути на ваше фінансове становище? Багато хто не звертає уваги на дрібні знаки, які можуть передвіщати прибуток або навіть виграш! Ось топ-7 прикмет, які точно принесуть вам гроші - перевірте, чи вже ви ї...
Дослідники США заявляють, що вітамін B3 (нікотинамід) може стати справжнім щитом від раку шкіри. Нове дослідження показало, що регулярний прийом цієї добавки знижує ризик розвитку хвороби та запобігає її рецидиву у пацієнтів, які вже мали один випадок ...