Кухонна витяжка буде без жиру та нальоту! Народний метод за 10 хвилин

Кухонна витяжка - це місце, де збираються всі аромати і бруд з вашої кухні. Жирний наліт стає проблемою, що не тільки видасть погану господиню візуально, а й на рівні запаху. Відмити стійкий бруд, особливо, якщо ви забули це робити протягом декількох місяців, може бути важким завданням, передають Патріоти України.

Подробиці

Добре відомий і випробуваний часом народний спосіб вимагає такі компоненти: гаряча вода, харчова сода і лимонна кислота. На кожну пластину витяжки вам знадобиться близько однієї столової ложки соди і півтори столові ложки лимонної кислоти.

Спершу змішайте сухі інгредієнти, а потім додайте трішки води, приблизно одну або дві столові ложки. Нанесіть цю суміш на забруднену поверхню витяжки та залиште протягом 7-10 хвилин. Після цього промийте гарячою водою, ретельно прополосніть і ви з легкістю зможете витерти старий жир.

Цей метод також ефективно використовується для видалення нагару в духовці та жиру у мікрохвильовій печі. Перевірений часом, швидкий і без краплі хімії.Кухонна витяжка — це місце, де збираються всі аромати і бруд з вашої кухні. Жирний наліт стає проблемою, що не тільки видасть погану господиню візуально, а й на рівні запаху. Відмити стійкий бруд, особливо, якщо ви забули це робити протягом декількох місяців, може бути важким завданням.

Подробиці

Добре відомий і випробуваний часом народний спосіб вимагає такі компоненти: гаряча вода, харчова сода і лимонна кислота. На кожну пластину витяжки вам знадобиться близько однієї столової ложки соди і півтори столові ложки лимонної кислоти.

Спершу змішайте сухі інгредієнти, а потім додайте трішки води, приблизно одну або дві столові ложки. Нанесіть цю суміш на забруднену поверхню витяжки та залиште протягом 7-10 хвилин. Після цього промийте гарячою водою, ретельно прополосніть і ви з легкістю зможете витерти старий жир.

Цей метод також ефективно використовується для видалення нагару в духовці та жиру у мікрохвильовій печі. Перевірений часом, швидкий і без краплі хімії.

Господиням на замітку! Що зробити, щоб духовка пропікала страви рівномірно

вівторок, 29 квітень 2025, 19:10

Зазвичай буває, що нижня частина випічки підгоряє, а верх не прогрівається належним чином, залишаючись блідим і негарним, що знижує апетитний вигляд страви, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Фахівці поділилися двома простими, але ефективн...

Дачникам на замітку! Як за допомогою соди отримати гарний урожай огірків

вівторок, 29 квітень 2025, 18:30

Харчова сода, знайома кожному на кухні, виявляється не лише незамінним помічником у випічці та побуті. Цей простий і доступний засіб може стати справжнім порятунком для ваших огірків на грядці, допомагаючи отримати рясний і здоровий урожай, передають П...