
Кухонна витяжка - це місце, де збираються всі аромати і бруд з вашої кухні. Жирний наліт стає проблемою, що не тільки видасть погану господиню візуально, а й на рівні запаху. Відмити стійкий бруд, особливо, якщо ви забули це робити протягом декількох місяців, може бути важким завданням, передають Патріоти України.
Добре відомий і випробуваний часом народний спосіб вимагає такі компоненти: гаряча вода, харчова сода і лимонна кислота. На кожну пластину витяжки вам знадобиться близько однієї столової ложки соди і півтори столові ложки лимонної кислоти.
Спершу змішайте сухі інгредієнти, а потім додайте трішки води, приблизно одну або дві столові ложки. Нанесіть цю суміш на забруднену поверхню витяжки та залиште протягом 7-10 хвилин. Після цього промийте гарячою водою, ретельно прополосніть і ви з легкістю зможете витерти старий жир.
Цей метод також ефективно використовується для видалення нагару в духовці та жиру у мікрохвильовій печі. Перевірений часом, швидкий і без краплі хімії.Кухонна витяжка — це місце, де збираються всі аромати і бруд з вашої кухні. Жирний наліт стає проблемою, що не тільки видасть погану господиню візуально, а й на рівні запаху. Відмити стійкий бруд, особливо, якщо ви забули це робити протягом декількох місяців, може бути важким завданням.
Добре відомий і випробуваний часом народний спосіб вимагає такі компоненти: гаряча вода, харчова сода і лимонна кислота. На кожну пластину витяжки вам знадобиться близько однієї столової ложки соди і півтори столові ложки лимонної кислоти.
Спершу змішайте сухі інгредієнти, а потім додайте трішки води, приблизно одну або дві столові ложки. Нанесіть цю суміш на забруднену поверхню витяжки та залиште протягом 7-10 хвилин. Після цього промийте гарячою водою, ретельно прополосніть і ви з легкістю зможете витерти старий жир.
Цей метод також ефективно використовується для видалення нагару в духовці та жиру у мікрохвильовій печі. Перевірений часом, швидкий і без краплі хімії.
Домашня квашена капуста завжди має попит, але отримати ідеальний результат вдається не всім. Тривале зберігання залежить не лише від рецепту, а й від правильного вибору сорту, температури та кількості солі. Навіть невеликі помилки можуть призвести до н...
Православне свято 15 грудня за новим календарем (28 грудня за старим) - день пам'яті святителя Стефана, сповідника і архієпископа Сурозького, і Собор кримських святих. У народі - Стефанів день. За юліанським календарем - день пам'яті святого Авакума, о...