Кухонний лайфхак: Для чого заморожувати засіб для миття посуду

В інтернеті повно порад і хитрощів, які безсумнівно полегшать утримання порядку в домі. Але що, якщо ми не можемо впоратися зі стійким брудом і підгорілими каструлями? Відповідь багатьох здивує, але вона дійсно працює. Досить... заморозити засіб для миття посуду, передають Патріоти України.

Один із користувачів Tiktok поділився з інтернет-користувачами своїм трюком, як видалити жирні залишки з решітки духовки та пригорілий бруд на дні каструль і сковорідок.

У профілі тіктокерка — fabulosa_cleaning є запис, на якому користувач інтернету позбавляється від стійкого бруду за допомогою таємничих кубиків. Це не що інше, як заморожений засіб для миття посуду! Завдяки цьому трюку ми можемо позбутися жирних плям не тільки з посуду, але і з одягу, оббивки та килима. Більше того, метод абсолютно безпечний, тому нам не потрібно турбуватися про ризик подряпати посуд.

Мийний засіб достатньо налити в ємність для льоду, але можна використовувати і спеціальні форми для випічки кексів. Ставимо все це в морозилку на кілька годин і, коли засіб для миття посуду добре замерзне, можна чистити ним забруднені поверхні. Виявилося, що заморожена рідина проявляє кращі миючі властивості. Кубики також можна використовувати для видалення клею з наклейок та інших жирних плям.

ТОП-5 помилок у зберіганні та приготуванні м’яса, які допускають майже всі господині

субота, 20 квітень 2024, 11:15

М’ясо є дорогим продуктом, який, на жаль, дуже легко зіпсувати неправильним приготуванням або зберіганням. У результаті м’ясо може повністю втратити свої унікальні смакові якості, а то й зовсім пропасти, передають Патріоти України. 1.Заморожувати цілі...

Доступні всім! Дієтолог назвав продукти та напої, які підтримують здоров'я печінки

субота, 20 квітень 2024, 10:57

Печінка відповідає за багато процесів в організмі: від виробництва білків, холестерину та жовчі до зберігання вітамінів, мінералів і запасів енергії у вигляді глікогену. Вона також розщеплює токсини, такі як алкоголь, ліки та природні побічні продукти ...