Секрет полягає у тому, щоб правильно приготувати овочі для салату. Традиційно моркву та картоплю для страви відварюють. Однак досвідчені кулінари рекомендують довести інгредієнти до готовності в інший спосіб. Розповідаємо про це разом з Pixelinform, передають Патріоти України.
Річ у тім, що для кращого смаку картоплю та моркву бажано не зварити, а запекти. Перед відправленням у духовку овочі треба ретельно промити, посушити та загорнути у фольгу.
Такий підхід забезпечить одразу кілька цікавих результатів. По-перше, такий салат буде набагато апетитнішим, ніж страва, яку приготували стандартним способом.
А ще при обробці в духовці овочі зберігають користь. Також в результаті запікання в духовці і картопля, і морква набувають гарного зовнішнього вигляду.
М’які та ароматні пиріжки з начинками мало кого залишають байдужими. Але часто господарок непокоїть те, що довго таке частування зберігати не виходить. Вже на другий-третій день страва стає черствою, передають Патріоти України. Є один кулінарний секрет...
5 червня за новим календарним стилем (18 червня - за старим) - перенесення мощей благовірного князя Ігоря Чернігівського і Київського та день пам'яті Ігорівської ікони Божої Матері. Князь Ігор жив у ХІІ столітті, він був сином Олега Святославовича, кня...