Кулінарна хитрість: Елементарний трюк зробить "Олів’є" значно смачнішим

Секрет полягає у тому, щоб правильно приготувати овочі для салату. Традиційно моркву та картоплю для страви відварюють. Однак досвідчені кулінари рекомендують довести інгредієнти до готовності в інший спосіб. Розповідаємо про це разом з Pixelinform, передають Патріоти України.

Як приготувати овочі в салат

Річ у тім, що для кращого смаку картоплю та моркву бажано не зварити, а запекти. Перед відправленням у духовку овочі треба ретельно промити, посушити та загорнути у фольгу.

Такий підхід забезпечить одразу кілька цікавих результатів. По-перше, такий салат буде набагато апетитнішим, ніж страва, яку приготували стандартним способом.

А ще при обробці в духовці овочі зберігають користь. Також в результаті запікання в духовці і картопля, і морква набувають гарного зовнішнього вигляду.

Одні проблеми! Кінолог назвав три породи собак, яких ніколи не завів би вдома сам

неділя, 19 січень 2025, 13:00

Кінолог Рос Макнамара розповів про три породи собак, яких він ніколи б не завів для себе. На думку експерта, ці популярні собаки мають свої недоліки, передають Патріоти України. Перелік порід Рос виклав у відеоролику на своїй сторінці в соціальній мере...

А ви це знали? На які запитання патрульних водії можуть не відповідати

неділя, 19 січень 2025, 8:50

На дорогах водії часто зустрічаються з різними запитаннями від патрульних. Деякі з них можуть здаватися дивними, а інколи навіть викликати сумніви. Експерти нагадали, що водіям важливо знати свої права у таких ситуаціях. Про це пише "Автотема", передаю...