Секрет полягає у тому, щоб правильно приготувати овочі для салату. Традиційно моркву та картоплю для страви відварюють. Однак досвідчені кулінари рекомендують довести інгредієнти до готовності в інший спосіб. Розповідаємо про це разом з Pixelinform, передають Патріоти України.
Річ у тім, що для кращого смаку картоплю та моркву бажано не зварити, а запекти. Перед відправленням у духовку овочі треба ретельно промити, посушити та загорнути у фольгу.
Такий підхід забезпечить одразу кілька цікавих результатів. По-перше, такий салат буде набагато апетитнішим, ніж страва, яку приготували стандартним способом.
А ще при обробці в духовці овочі зберігають користь. Також в результаті запікання в духовці і картопля, і морква набувають гарного зовнішнього вигляду.
Щоденні дрібниці, які здаються безневинними, можуть буквально псувати стан шкіри - провокувати висипання, прискорювати старіння та робити обличчя тьмяним. Дерматологи наголошують: багато людей навіть не підозрюють, що самі погіршують свій колір обличчя...
Побутує поширена думка, ніби черговість вживання алкогольних напоїв може вплинути на рівень сп'яніння, а згодом - і на інтенсивність похмілля. Також прийнято вважати, що алкоголь може зігрівати тіло, а кава здатна протверезити, передають Патріоти Украї...