Секрет полягає у тому, щоб правильно приготувати овочі для салату. Традиційно моркву та картоплю для страви відварюють. Однак досвідчені кулінари рекомендують довести інгредієнти до готовності в інший спосіб. Розповідаємо про це разом з Pixelinform, передають Патріоти України.
Річ у тім, що для кращого смаку картоплю та моркву бажано не зварити, а запекти. Перед відправленням у духовку овочі треба ретельно промити, посушити та загорнути у фольгу.
Такий підхід забезпечить одразу кілька цікавих результатів. По-перше, такий салат буде набагато апетитнішим, ніж страва, яку приготували стандартним способом.
А ще при обробці в духовці овочі зберігають користь. Також в результаті запікання в духовці і картопля, і морква набувають гарного зовнішнього вигляду.
Покрокова інструкція як звертатися до лікарів широкого та вузького профілів. У сучасній системі охорони здоров’я прийом до лікаря зазвичай передбачає наявність направлення від сімейного доктора або терапевта. Це потрібно для впорядкування медичної допо...
Дехто заморожує хліб перед вживанням. Дізнавшись причину, ви, ймовірно, також візьмете цю звичку на озброєння, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Справа в тому, що після заморожування в хлібі збільшується вміст клітковини порівняно зі свіж...