Секрет полягає у тому, щоб правильно приготувати овочі для салату. Традиційно моркву та картоплю для страви відварюють. Однак досвідчені кулінари рекомендують довести інгредієнти до готовності в інший спосіб. Розповідаємо про це разом з Pixelinform, передають Патріоти України.
Річ у тім, що для кращого смаку картоплю та моркву бажано не зварити, а запекти. Перед відправленням у духовку овочі треба ретельно промити, посушити та загорнути у фольгу.
Такий підхід забезпечить одразу кілька цікавих результатів. По-перше, такий салат буде набагато апетитнішим, ніж страва, яку приготували стандартним способом.
А ще при обробці в духовці овочі зберігають користь. Також в результаті запікання в духовці і картопля, і морква набувають гарного зовнішнього вигляду.
Буває таке, що ви наче читаєте людей як відкриту книгу або відчуваєте себе самотнім навіть у натовпі? Це можуть бути ознаки високого емоційного інтелекту - якості, яку психологи називають однією з ключових суперздатностей сучасної людини, передають Пат...
Данські науковці дійшли несподіваного висновку: занадто низька вага може збільшити ризик передчасної смерті більше, ніж надмірна вага чи навіть легке ожиріння, передають Патріоти України. Дослідники проаналізували дані 85 761 людини у віці близько 66 р...