Секрет полягає у тому, щоб все нарізати, але не змішувати. В окрему миску, в якій буде зберігатись "Олів’є" в холодильнику, слід скласти горошок, нарізані моркву та картоплю, а також м’ясний компонент, передають Патріоти України.
Окремо — в невеликі мисочки або харчові контейнери — слід викласти заздалегідь нарізані цибулю та кислі огірки. Вони повинні теж зберігатись в холодильнику. Секрет якраз у тому, щоб ці соковиті продукти не розмочували основну масу салату — так він не буде так швидко псуватися.
Що ж до майонезу, то ним салат треба заправляти безпосередньо перед тим, як їсти. І, звісно ж, замішувати невеликі порції, щоб салат, уже замішаний з майонезом, не зберігався.
Звичка чистити ківі перед вживанням може відійти у минуле. У Голлівуді та соцмережах активно обговорюють новий тренд: їсти ківі разом зі шкіркою, передають Патріоти України. Популярності йому додала акторка Дженна Ортега, зірка серіалу «Венздей», яка п...
Оцет - продукт, який є майже на кожній кухні, але його можливості виходять далеко за межі кулінарії. Багато господинь уже давно використовують його для прибирання: він змиває жир, видаляє накип і цвіль, пом’якшує тканини під час прання та навіть відляк...