Кулінарна хитрість продовжить життя "Олів’є" на кілька днів - салат буде свіжим та смачним, як у день нарізки

Секрет полягає у тому, щоб все нарізати, але не змішувати. В окрему миску, в якій буде зберігатись "Олів’є" в холодильнику, слід скласти горошок, нарізані моркву та картоплю, а також м’ясний компонент, передають Патріоти України.

Окремо — в невеликі мисочки або харчові контейнери — слід викласти заздалегідь нарізані цибулю та кислі огірки. Вони повинні теж зберігатись в холодильнику. Секрет якраз у тому, щоб ці соковиті продукти не розмочували основну масу салату — так він не буде так швидко псуватися.

Що ж до майонезу, то ним салат треба заправляти безпосередньо перед тим, як їсти. І, звісно ж, замішувати невеликі порції, щоб салат, уже замішаний з майонезом, не зберігався.

Все дуже просто! Як приготувати натуральний дезодорант для чутливої шкіри

четвер, 26 вересень 2024, 23:10

Існує безліч рецептів приготування натурального дезодоранту, але цей цікавий тим, що в ньому, на відміну від інших, взагалі не використовується харчова сода, яка може викликати подразнення шкіри, передають Патріоти України. На сторінці Herbal Academy р...

А ви це знали? Скільки потрібно рухатися, якщо у вас сидяча робота - дослідження вчених

четвер, 26 вересень 2024, 18:48

Вчені підрахували, скільки вправ потрібно робити в день, щоб "компенсувати" сидячу роботу. Згідно з дослідженнями, до 40 хвилин фізичної активності щодня є правильним обсягом, щоб збалансувати 10 годин сидіння на місці, передають Патріоти України. Щопр...