
Секрет полягає у тому, щоб все нарізати, але не змішувати. В окрему миску, в якій буде зберігатись "Олів’є" в холодильнику, слід скласти горошок, нарізані моркву та картоплю, а також м’ясний компонент, передають Патріоти України.
Окремо — в невеликі мисочки або харчові контейнери — слід викласти заздалегідь нарізані цибулю та кислі огірки. Вони повинні теж зберігатись в холодильнику. Секрет якраз у тому, щоб ці соковиті продукти не розмочували основну масу салату — так він не буде так швидко псуватися.
Що ж до майонезу, то ним салат треба заправляти безпосередньо перед тим, як їсти. І, звісно ж, замішувати невеликі порції, щоб салат, уже замішаний з майонезом, не зберігався.
Зимова погода негативно впливає на вашу шкіру, викликаючи її реакцію сверблячими пухирками та почервонінням? Це може бути більше, ніж просто гіперчутливість. Йдеться про холодову кропив'янку - рідкісне захворювання, при якому імунна система сприймає ни...
Християни східного обряду 14 грудня за новим календарем (27 грудня за старим) - день пам'яті великомучеників Філімона, Аполлонія, Аріана і Феотиха, які постраждали за християнську віру. У народному календарі - Філімонів день, зазначають Патріоти Україн...